![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Tikimės, kad turiu teisingai forumas ... Jei ne, gali mod vadovas me .. Esu noob ... Thx. Thanks in advance for checking out my problem. Turiu 3.0GHz Intel procesorius XP SP3 "Nvidia 9800 GT 512mb. Turiu Gerai sistemą. Jis neturėtų būti, kad suteikėte man probs Turiu patirties. Anytime aš nesu prijungta prie mano nešiojamojo kompiuterio (tai yra bendras internetas) mano CPU veikia @ 48-65% nuolat. Kai aš hook up via LAN mano laptopo ji sumažėja iki normos 0-5% naudojimą, kai tik stebėsenai. Visi šie patikrinti ką aš padariau su BoostSpeed ir turėję ne darbo aplinkoje (ne ekrane programos). Žinau, kad gali būti kai kurių papildomų naudojimo metu įkelti tiesiai į paieškos tinklą, tačiau tai atsitinka net tada, kai tinklo išjungta. |
|
| |||
| |||
| Tai tikriausiai nieko nerimauti, labiausiai tikėtina, it's just an odd bug, kad iš tikrųjų, tai ne darbo tha sunku, ji tiesiog galvoja jis. Turėjau problemą, o atgal, kur mano CPU buvo nuo 276% - ne visada gali pasitikėti kompiuteriais! ![]() Tik kitas dalykas aš galiu galvoti apie tai, kad jis skyrė Unholy suma apdorojimo galią, bando rasti neegzistuojančio tinklą. Norėdami patikrinti, kad iš, tiesiog išjungti viską, kad atrodo tinklams arba naudoja viena ar kita, kas ne visiems patinka, tada pamatysite, kaip ji veikia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I Turn Off My Computer "ir galios šviesos lieka. It's Not į pristabdytąją veikseną. | caselles206 | General Hardware Chat | 0 | 29 rugsėjis 2009 07:23 |
| Can't keep prijungtas prie interneto | stagestc | Networking, Modems & VoIP | 0 | 4 birželis 2009 16:03 |
| Padėkite man šio kompiuterio? Išjunkite kompiuterį, bet PSU ventiliatorius lieka | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | Kovas 15, 2009 18:24 |
| Nieko prijungti prie USB avarijų XP | jezza | General Hardware Chat | 11 | 7 gruodis 2008 14:15 |
| VPT Prisijungta Bet Cant Žmonės | StephenPollock | Networking, Modems & VoIP | 4 | 1 sausis 2008 11:14 |
| Temos įrankiai | |
| |