![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All, Mam nadzieję, że mam właściwym forum ... Jeśli nie może mod mnie .. I am a noob ... Thx. Dzięki z góry za sprawdzić mój problem. Mam procesor Intel 3.0Ghz XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB. Mam ok systemu. Nie powinno być co do mnie probs Mam doświadczenie. W dowolnym momencie, nie jestem podłączony do mojego laptopa (który jest udostępniony do internetu) mój procesor działa @ 48-65% stale. Po podłączenie do sieci LAN za pośrednictwem mojego laptopa to spada do 0-5% normy, gdy korzystanie wyłącznie monitorowanie. Wszystkie te sprawdzić mam zrobić z BoostSpeed i zostały bez pracy w środowisku (nie programów na ekranie). Wiem, może być dodatkowe wykorzystanie podczas rozruchu ze względu na poszukiwanie sieci, ale dzieje się tak nawet wtedy, gdy połączenie sieciowe jest wyłączone. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to prawdopodobnie nic się martwić, najprawdopodobniej jest to tylko dziwne błędy, tak rzeczywiście, to nie działa tha twardy, to po prostu, że jest.
Miałem problem chwilę, gdy mój powrót procesora wynosiło 276% - nie można zawsze polegać na komputerach! ![]() Jedyną inną rzeczą mogę myśleć, że jest to poświęcając jeden niesamowity kwotę moc do próbujesz znaleźć nieistniejące sieci. Aby sprawdzić, że obecnie, po prostu wszystko można wyłączyć, że szuka sieci lub korzysta z jednej lub coś podobnego, że w ogóle, a następnie zobaczyć, jak to działa. My System: FordyPC
|
![]() |
|
| Zakładki |