![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Dúfam, že som na správnej fórum ... Ak sa tak nestane možno mod sprievodca ma .. Som Noob ... Thx. Ďakujem vopred za kontroly sa na môj problém. Mám procesor Intel 3.0ghz XP sp3 Nvidia 9800 GT 512mb Mám ok systému. Nemalo by sa mi probs som skúsený. Kedykoľvek Nejsem pripojený do môjho notebooku (ktorý je zdieľané pripojenie k internetu) my CPU beží @ 48-65% neustále. Akonáhle som pripojiť cez LAN do môjho notebooku je kvapiek k normám 0-5% pri použití iba pre kontrolu. Všetky tieto kontrolu som urobil s BoostSpeed a bola v inom ako pracovnom prostredí (bez programov na obrazovke). Viem, že tam môžu byť ešte ďalšie využitie pri boot kvôli vyhľadávanie siete, ale k tomu dôjde iv prípade, že sieťové pripojenie je vypnuté. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pravdepodobne nič sa obávať, s najväčšou pravdepodobnosťou je to len nepárne chýb, takže vlastne nie je pracovný tha tvrdé, že si myslia, že práve to je.
Mal som problém na chvíľu späť, keď bol môj procesor beží na 276% - nemožno vždy spoliehať na počítače! ![]() Jediná vec môžem myslieť, že je to jeden děsný Nasmerovať sumy spracovanie do sily snaží nájsť non-existent sieti. Chcete-li, že sa test, stačí vypnúť všetko, čo môže, ktorý vyzerá na siete alebo použitie jedného alebo vôbec nič takého, potom uvidíte, ako to robí. Môj systém: FordyPC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Turn Off My Computer a napájania svieti. Nie je to v kľudovom režime. | caselles206 | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 29.září 2009 07:23 |
| Nemôže viesť pripojený k internetu | stagestc | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 4. júna 2009 16:03 |
| Pomôžte mi opraviť počítač? Vypnutí počítača, ale PSU Fan zostáva na | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 15. marca 2009 18:24 |
| Čokoľvek pripojený ku kolapsu usb xp | jezza | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 7. decembra 2008 14:15 |
| VPN spojenie Ale Cant Ľudia | StephenPollock | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 1. januára 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |