menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

CPU Pobyty u 50% + keď nie ste pripojení k sieti LAN

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 21:48
Nový člen skupiny

Default CPU Pobyty u 50% + keď nie ste pripojení k sieti LAN

Zdravím všetkých,
Dúfam, že som na správnej fórum ... Ak sa tak nestane možno mod sprievodca ma .. Som Noob ... Thx.
Ďakujem vopred za kontroly sa na môj problém. Mám procesor Intel 3.0ghz XP sp3 Nvidia 9800 GT 512mb Mám ok systému. Nemalo by sa mi probs som skúsený. Kedykoľvek Nejsem pripojený do môjho notebooku (ktorý je zdieľané pripojenie k internetu) my CPU beží @ 48-65% neustále. Akonáhle som pripojiť cez LAN do môjho notebooku je kvapiek k normám 0-5% pri použití iba pre kontrolu. Všetky tieto kontrolu som urobil s BoostSpeed a bola v inom ako pracovnom prostredí (bez programov na obrazovke). Viem, že tam môžu byť ešte ďalšie využitie pri boot kvôli vyhľadávanie siete, ale k tomu dôjde iv prípade, že sieťové pripojenie je vypnuté.
Old 4. júla 2009, 03:03
Darcu Skupina

Default CPU Pobyty u 50% + keď nie ste pripojení k sieti LAN

Je to pravdepodobne nič sa obávať, s najväčšou pravdepodobnosťou je to len nepárne chýb, takže vlastne nie je pracovný tha tvrdé, že si myslia, že práve to je.

Mal som problém na chvíľu späť, keď bol môj procesor beží na 276% - nemožno vždy spoliehať na počítače!

Jediná vec môžem myslieť, že je to jeden děsný Nasmerovať sumy spracovanie do sily snaží nájsť non-existent sieti. Chcete-li, že sa test, stačí vypnúť všetko, čo môže, ktorý vyzerá na siete alebo použitie jedného alebo vôbec nič takého, potom uvidíte, ako to robí.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
I Turn Off My Computer a napájania svieti. Nie je to v kľudovom režime. caselles206 Všeobecné Hardware Chat 0 29.září 2009 07:23
Nemôže viesť pripojený k internetu stagestc Siete, Modemy & VoIP 0 4. júna 2009 16:03
Pomôžte mi opraviť počítač? Vypnutí počítača, ale PSU Fan zostáva na pete21 Prípady & Napájacie zdroje 6 15. marca 2009 18:24
Čokoľvek pripojený ku kolapsu usb xp jezza Všeobecné Hardware Chat 11 7. decembra 2008 14:15
VPN spojenie Ale Cant Ľudia StephenPollock Siete, Modemy & VoIP 4 1. januára 2008 11:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.