![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Надам се да ћу имати исправан форум ... Ако се не може мод водич мене .. Ја сам нооб ... Тхкс. Хвала унапред за проверу бити мој проблем. Имам Интел 3.0Гхз процесор КСП СП3 НВИДИА 9800 ГТ 512МБ. Имам ок система. То не би требао бити давање мене пробс ЈА имати. Анытиме нисам спојен на мој лаптоп (који се деле интернет везу) ЦПУ мој тече @ 48-65% стално. Једном сам повезати преко ЛАН на мој лаптоп то капи за норме 0-5% када коришћење само праћење. Све те провјерити сам учинио са БоостСпеед, те су у радни околину нису (без програма на екрану). Знам постоји мај бити неки екстра коришћење током боот због потрази за мрежу, али то се дешава чак и када је мрежна веза онемогућена. |
|
| |||
| |||
| То је вероватно ништа не морате се бринути, највероватније је само ак буг, тако да заправо, није тешко раде Тха, она само мисли да је. Имао сам проблем мало назад где је био мој ЦПУ трчање на 276% - не можете увек ослонити на рачунарима! ![]() Једина друга ствар ЈА моћи мислити на то што је један додјељује непосвећен износ процесорска снагом у покушавате пронаћи непостојеће мрежу. За тестирање да јесу, баш све, можете да онемогућите да трал̌и мрежама или користи један или уопште ништа слично, па да видим како то функционише. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ја Окрените Мој рачунар Искључено и снага остаје на светлост. То није у режиму спавања. | цаселлес206 | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 29. Јул 2009 07:23 |
| Не могу задржати повезани на Интернет | стагестц | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 4. јуна 2009 16:03 |
| Хелп ме Фикс овом рачунару? Искључите рачунар али псу Фан Стаыс Он | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 15 март 2009 18:24 |
| Све спојено на усб црасхес ксп | језза | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 7 децембар 2008 14:15 |
| ВПН цоннецтед Али Цант Броусе | СтепхенПоллоцк | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 1 јануар 2008 11:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |