az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

CPU Stays% 50 + zaman LAN'a Bağlanın at

Reply

Konu Araçları
Old 3 Temmuz 2009, 21:48
Yeni Üye Grubu

Default CPU Stays% 50 + zaman LAN'a Bağlanın at

Hi all,
Umarım doğru forumu var ... Eğer değilse bir MOD kılavuz .. Bir noob am ... Thx.
Benim sorun kontrol için şimdiden teşekkür ederiz. Bir 3.0Ghz Intel işlemci XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB var. Bir tamam sistemi var. Beni vererek olmamalı Ben deneyimli probs. Her zaman benim dizüstü bağlı değil (Bu paylaşılan internet bağlantısı) benim CPU, @ 48-65% sürekli çalışır. Bir kez bunu 0-5% kullanım normlarının sadece izleme için düşerse benim laptop için LAN üzerinden kadar kanca. Bütün bu Ben BoostSpeed ile yaptım olmayan bir ekranda (no programlar) ortamda çalışıyor olduğundan emin olun. Orada biraz da kullanım önyükleme şebeke arama nedeniyle sırasında olabilir ama bu bile ağ bağlantısı devre dışı olur biliyorum.
Old 4 Temmuz 2009, 03:03
Bağış Grubu

Default CPU Stays% 50 + zaman LAN'a Bağlanın at

Muhtemelen hakkında, büyük olasılıkla sadece bir tek hata's endişelenmenize gerek yok, bu nedenle, aslında, bu çalışma Tha zor değil, sadece düşünüyor o's.

Bir süre önce burada benim CPU 276% çalışıyor bir sorunu vardı - her zaman bilgisayarlar dayanmaz olabilir!

Aklıma tek şey bu, var olmayan bir ağ bulmak için çalışırken bir güç işleme bir kutsal miktar ayırıyoruz bulunmaktadır. , Size bu şebekeleri arar veya bir ya da bir şey bu gibi at sonra nasıl öyle görmek kullanır sadece devre dışı bırakmak her şeyi test için.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından