![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Umarım doğru forumu var ... Eğer değilse bir MOD kılavuz .. Bir noob am ... Thx. Benim sorun kontrol için şimdiden teşekkür ederiz. Bir 3.0Ghz Intel işlemci XP SP3 Nvidia 9800 GT 512MB var. Bir tamam sistemi var. Beni vererek olmamalı Ben deneyimli probs. Her zaman benim dizüstü bağlı değil (Bu paylaşılan internet bağlantısı) benim CPU, @ 48-65% sürekli çalışır. Bir kez bunu 0-5% kullanım normlarının sadece izleme için düşerse benim laptop için LAN üzerinden kadar kanca. Bütün bu Ben BoostSpeed ile yaptım olmayan bir ekranda (no programlar) ortamda çalışıyor olduğundan emin olun. Orada biraz da kullanım önyükleme şebeke arama nedeniyle sırasında olabilir ama bu bile ağ bağlantısı devre dışı olur biliyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muhtemelen hakkında, büyük olasılıkla sadece bir tek hata's endişelenmenize gerek yok, bu nedenle, aslında, bu çalışma Tha zor değil, sadece düşünüyor o's.
Bir süre önce burada benim CPU 276% çalışıyor bir sorunu vardı - her zaman bilgisayarlar dayanmaz olabilir! ![]() Aklıma tek şey bu, var olmayan bir ağ bulmak için çalışırken bir güç işleme bir kutsal miktar ayırıyoruz bulunmaktadır. , Size bu şebekeleri arar veya bir ya da bir şey bu gibi at sonra nasıl öyle görmek kullanır sadece devre dışı bırakmak her şeyi test için. Benim Sistemi: FordyPC
|