![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Имам Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz и аз се чудех какво малко време трябва да се пускат? Аз имам този температура сонда от ASUS, което дойде с моя mobo но пази се топлоенергия предупреждения казвам, че аз съм обикновено вървят без никакви реални натоварване като 50-53C Im сигурен, че е начин да се високо. Не знам дали софтуерът е просто не четене правилно или какво. Имам reseated ми CPU вече два пъти и се уверете, че тя е заключена плътно и вентилатора е в експлоатация. PLZ от помощ би било чудесно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 при празен ход е малко по високите страна. 40 или по-малко, докато бездейства би било далеч по-добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вижте каква е температурата, при Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Какво охладител, който използвате? Били ли сте се постави напрежения и т.н. ръчно в BIOS?
|
| |||
| |||
| Аз съм с фондовата Intel heatsink и фен. Имам се е убедил, че е здраво и има достатъчно топлинна комбинирани няколко пъти. и не съм, не се допря до BIOS Не знам много за всичките тези неща. Може би аз трябва да го актуализира, тъй като дори и аз havent тъй Взех mobo |
|
| |||
| |||
| Просто инсталирани реални температура и то се показва 40 и 40 и разстоянието до TJ Max е 54 и 54? |
|
| |||
| |||
| Това ли е най-бездейства или товар?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Намери си по-добре Heatsink. На акция не е рязане го вече. Ако проблемът продължава, след което е време да си купя един нов процесор. От колко време сте имали този проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, проблеми с температурата на процесора не показват време, за да купят нов CPU.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с Carbon. Една прегряване на процесора не е предизвикана от самия процесор. Като каза, че Един прегряване на процесора може да е на живота намалява. Най-доброто нещо, НЦФ скорост може да направите, е да се замени фондовата heatsink в най-кратки срокове. Един допълнителен случай фен или 2 може да бъде добра идея също. :) |
|
| |||
| |||
| опитайте ръководещо CPU температура с недвижими Temp или Core Temp или и двете, тъй като те дават различни отговори по някаква причина .. свържете Intel и ги помолете за съвет, ако не сте сигурни за температурата |