![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz a já věděl, co trochu temps by být spuštěn i na? Mám temp sondy od asus, které se stalo s mým mobo, ale i neustále teplo sayin upozornění, že jsem běží obvykle bez skutečné zatížení, jako 50-53c im jistý, že je způsob, jak vysoké. i dont vědět, zda je software není jen čtení správně, nebo co. Mám reseated moje cpu dvakrát a nyní se ujistit, že je uzamčen pevně dolů a ventilátor je v provozu. plz pomoci by to skvělé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 zatímco volnoběhu je trochu jako nadhodnocená. 40 nebo méně, zatímco nečinný by být daleko lepší.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se, co teplota je v Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Jaký chladič používáte? Máte stanoveny žádné napětí etc ručně v BIOSu?
|
| |||
| |||
| Já jsem za použití vozidel Intel chladič a ventilátor. Musím se ujistit, že to je krátké a nemá dostatek tepelné sloučenina pár krát. a žádné jsem neměla dotkla bios i dont vědět, že nic o všechno to okolo. Možná i potřeba aktualizovat ThO protože i havent, protože mám na mobo |
|
| |||
| |||
| právě instalovaných real temp a je zobrazeno 40 a 40 a vzdálenost k tj max je 54 a 54? |
|
| |||
| |||
| Je, že při volnoběhu nebo náklad?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Získejte lepší chladič. Populaci je to už není řezání. Pokud problém přetrvává, pak je čas na koupi nového CPU. Jak dlouho už jste tento problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, problémy s CPU temp nenaznačují doba ke koupi nového CPU.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Souhlasím s Carbon. K přehřátí procesoru, není způsobeno procesoru samotného. Který uvedl, že se přehřívá procesor můžete mít na omezenou životnost. Nejlepší NCC Speed mohl udělat, je nahradit vozidel chladič co nejdříve. Extra případě ventilátoru nebo 2, může být dobrý nápad. :) |
|
| |||
| |||
| zkuste spustit CPU temp pomocí Real Temp nebo Core Temp nebo jak jim dávají různé odpovědi z nějakého důvodu .. připojení Intel a požádat je o radu, pokud si nejste jisti teploty |