![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Imam Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz i pitajući se što sam bio kinda temps trebao biti pokrenut na? Imam ovaj temp sonde iz ASUS da je došao sa mojim mobo ali ja držati dobivanje topline sayin upozorenja da sam izvodi obično bez realnog opterećenja kao što su 50-53C sigurni da im je način da se visoki. ja dont znati ako je softver jednostavno nije ispravno čitanje ili što. Imam reseated moj CPU dvaput sada i sigurno je da je čvrsto zaključan dolje i navijač je u funkciji. plz bilo koji pomoć bi bilo velik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53, dok je malo dokoličenje na visoku stranu. 40 ili manje, dok miruje biti će daleko bolja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogledajte što je temperatura u Realtemp prijavljen: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Što su hladnjaci koristite? Jeste li podesili bilo koji naponi etc ručno u BIOS?
|
| |||
| |||
| Ja sam koristeći Stock Intel heatsink i ventilator. sam siguran da je zbijeno i ima dosta termalnih spoj nekoliko puta. i ne nisam dotaknuo BIOS ja dont znati velik dio o taj da sve stvari. Možda bih ga morate ažurirati mada otada JA luka otkad sam dobio mobo |
|
| |||
| |||
| pravedan instaliran real temp i to je prikazano 40 i 40 i udaljenost tj. max je 54 i 54? |
|
| |||
| |||
| Je li to u stanju mirovanja ili opterećenje?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dobiti bolji Heatsink. The Stock jedna nije rezanje ga više. Ako se problem nastavi, pa je vrijeme da kupite novi CPU. Koliko dugo si imao taj problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, problemi s CPU temp ne upućuju na vrijeme kupiti novi CPU.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Slažem se s Carbon. An pregrijavanja CPU nije uzrokovan CPU sama. Poslije rečenog da, jednom pregrijavanja CPU-a mogu imati smanjeni lifespan. Najbolja stvar NCC Brzina mogao učiniti je zamijeniti heatsink dionica u što kraćem roku. U slučaju dodatnih ventilatora ili 2. svibanj biti dobra ideja previše. :) |
|
| |||
| |||
| pokušajte pokrenuti CPU temp koristeći Real Temp ili Core Temp ili oboje jer oni daju različite odgovore iz nekog razloga .. spojite Intel i pitajte ih za savjet, ako niste sigurni o temperaturi |