![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, יש לי Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ואני תוהה מה היה די temps אני צריך להיות לפעול בשעה? אני צריך לבדוק את זה טמפ מ ASUS כי הגיע עם mobo שלי אבל אני כל הזמן מקבל אזהרות חום sayin שאני פועל בדרך כלל ללא אמיתי לטעון כמו 50-53C IM בטוח כי היא דרך גבוהה. dont אני יודע אם התוכנה היא לא רק לקרוא כראוי או מה. יש לי CPU reseated שלי פעמיים עכשיו וגרם בטוח שהוא נעול בחוזקה ולהושיט הוא מעריץ מבצעית. plz עזרה יהיה נהדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 תוך התבטלות היא קצת על הצד גבוה. 40 או פחות בעת לפהות יהיה הרבה יותר טוב.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא ראה מה הטמפרטורה מדווחים Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ איזה מגניב אתה משתמש? האם אתה מגדיר כל voltages וכו ידנית ב-BIOS?
|
| |||
| |||
| אני משתמש מניות אינטל ו heatsink מעריץ. שעשיתי בטוח שזה צמוד ויש לו מספיק תרמית המתחם כמה פעמים. ולא יש לי את ה-BIOS לא נגע dont אני יודע שיש הרבה על כל הדברים האלה. אולי אני צריך לעדכן אותו tho מאז אני havent מאז קיבלתי את mobo |
|
| |||
| |||
| נדל מותקן רק זמני והוא מראה 40 ו 40 ו המרחק ל tj המקסימום הוא 54 או 54? |
|
| |||
| |||
| האם זה בבית או לפהות לטעון?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לקבל מושג טוב יותר Heatsink. מאגר אחד הוא לא גזירה זה יותר. אם הבעיה ממשיכה, אז זה הזמן לקנות חדש CPU. כמה זמן היה לך את הבעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, בעיות עם מעבד זמני לא עולה זמן לקנות מעבד חדש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם Carbon. An overheating CPU היא לא נגרמה על ידי CPU עצמו. לאחר אמר כי במהלך overheating CPU יכול לקבל את זה של lifespan מופחת. הדבר הטוב ביותר NCC מהירות יכול לעשות זה להחליף את המניה heatsink בהקדם האפשרי. מקרה נוסף מעריץ או 2 יכול להיות רעיון טוב מדי. :) |
|
| |||
| |||
| נסה להפעיל באמצעות מעבד טמפ נדל טמפ או Core Temp או שניהם כפי שהם נותנים תשובות שונות מסיבה כלשהי .. להתחבר אינטל ושאל אותם עצה אם אתה לא בטוח לגבי הטמפ ' |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CPU טמפ לפקח | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 9th מרץ 2008 11:34 |
| טמפ לפקח | Spencer2004 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 01:00 |
| CPU טמפ גבוהה! | Blazing933 | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 3rd נובמבר 2007 17:12 |
| פנטיום 3 טמפ | Axegrinder | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 8 ספטמבר 2007 04:19 |
| E6750 טמפ | necromancier | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | -28 אוגוסט 2007 15:33 |
| שרשרת כלים | |
| |