![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Turiu Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz ir man buvo įdomu, kas kinda temps turėčiau būti paleistas ne? Aš tai temperatūros zondas iš Asus, kad atėjo mano MOBO bet gaunu šilumos įspėjimai sayin kad aš einu paprastai su jokia reali apkrova kaip ir 50-53c im tikras, kad tai būdas aukštas. i dont know jei programinė įranga yra ne tik skaitymo netinkamai ar ką. Turiu reseated mano CPU dvigubai dabar ir pasistengėme, kad jis yra užrakintas tvirtai žemyn ir ventiliatorius veikti. PLZ Any help būtų didelis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53, o tuščiosios eigos yra dėl didelio kelio nedaug. 40 arba mažiau, o prastovos būtų kiek geriau.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| See what temperatūra yra pranešta Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Koks aušintuvas naudojate? Ar jums nustatyti bet įtampa tt rankiniu būdu BIOS?
|
| |||
| |||
| Aš naudoju rankų Intel HEATSINK ir ventiliatorius. Turiu pasistengėme, kad jis yra sandarus ir turi pakankamai šilumos junginys porą kartų. ir ne aš ne palietė BIOS i dont know, kad daug apie visus, kad kita. gal man reikia jį atnaujinti, nes tho i havent nes aš MOBO |
|
| |||
| |||
| tik įdiegta nekilnojamojo temp ir rodo 40 ir 40 ir atstumas iki tj max 54 ir 54? |
|
| |||
| |||
| Tai, kad nenaudojamas arba įkelti?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Geriau Heatsink. Akcijų viena nėra pjaustymo it anymore. Jei problema išlieka, tada pats laikas pirkti naują procesorių. Kaip seniai jūs turėjote šią problemą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, problemos su CPU temp nerodo, laikas pirkti naują procesorių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su anglimi. Perkaitimo CPU ne dėl procesoriaus pati. Having said that, perkaitinimo CPU gali turėti tai gyvenimo trukmė sumažėja. Geriausia NCC greitis gali padaryti tai pakeisti atsargų HEATSINK kaip galima greičiau. Extra atveju ventiliatorius arba 2 gali būti gera idėja. :) |
|
| |||
| |||
| pabandykite paleisti procesoriaus temperatūra naudojant Nekilnojamasis Temp arba Core Temp arba abi, kaip jie duoda skirtingus atsakymus dėl tam tikrų priežasčių .. prisijungti Intel ir paprašykite jų patarimo, jei nesate tikri dėl temperatūros |