![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Man ir Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz, un man bija jautājums, ko kinda temps man ir nesuši? Man ir tas temp zondi no Asus, ko saņēmāt kopā ar savu MOBO bet es regulāri saņemt siltumu brīdinājumi sayin, ka es esmu darbojas parasti bez reālas slodzes, piemēram, 50-53c im pārliecināts, ka tas veids, kā augsts. Nezinu, ja programmatūra tiek vienkārši nav lasījums pareizi vai ko. i ir reseated mana cpu divreiz tagad un ir pārliecināts, ka tas slēgts cieši leju un ventilators darbojas. PLZ any help būtu lieliski. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53, kamēr tukšgaitā ir nedaudz par lielu. 40 vai mazāk dīkstāves laikā būtu daudz labāk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Redzēt, kas temperatūra ir ziņots Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Kas dzesētājs jūs lietojat? Vai Jūs esat iestatījis spriegumiem utt manuāli BIOS?
|
| |||
| |||
| i am izmantojot krājumu Intel HEATSINK un ventilatoru. Esmu pārliecināts, ka tas ir ierobežots, un ir pietiekami daudz siltuma savienojums pāris reizes. un neviens man nav pieskāries bios Nezinu, ka daudz ko par visu to stuff. Varbūt man ir nepieciešams atjaunināt tho kopš i havent kopš i got MOBO |
|
| |||
| |||
| tikko instalēta reālo temp, un tā tiek rādīta 40 un 40 un attālumu līdz tj max ir 54 un 54? |
|
| |||
| |||
| Vai tas ir brīvgaitā vai slodzes?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Iegūt labāku Heatsink. Noliktavā viens nav griešana to vairs. Ja problēma atkārtojas, tad ir pienācis laiks nopirkt jaunu CPU. Cik ilgi jūs esat bijusi šī problēma? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, problēmas ar CPU temp nav norādīts laiks, lai iegādātos jaunu CPU.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Carbon. Pārkaršanas CPU nav izraisījusi CPU pati. Tas nozīmē, ka pārkaršanas CPU var būt tas dzīves ilgums samazinās. Vislabāk NCC Speed varētu darīt, ir aizstāt krājumu Heatsink cik drīz vien iespējams. Papildu gadījumā ventilators vai 2 var laba ideja too. :) |
|
| |||
| |||
| sāciet CPU temp izmantojot Real Temp vai Core Temp vai abi, jo tie dod dažādas atbildes kādu iemeslu dēļ .. pieslēgties Intel un lūgt viņiem padomu, ja neesat pārliecināts par temperatūru |
![]() |
|
| Bookmarks |