![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Mam Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz i ja zastanawiałem się, co kinda temps powinien być uruchomiony i na? Mam ten temp sondy z asus, że wraz z moją Mobo ale stale wyświetlany jest komunikat ostrzeżenia ciepła sayin że jestem zazwyczaj działa bez rzeczywistego obciążenia, takie jak 50-53c im, że jest sposób na wysokim poziomie. i dont know, jeśli oprogramowanie jest nie tylko czytanie lub co właściwie. Mam reseated mojej cpu się dwa razy i na pewno, że jest zablokowana mocno w dół i wentylator działa. plz pomocy byłoby świetnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 podczas biegu jałowym jest trochę na zawyżona. 40 lub mniej podczas bezczynności byłoby o wiele lepiej.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zobacz, co jest zgłaszane w temperaturze Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Co chłodnicy używacie? Czy zestaw wszelkich napięć itp ręcznie w BIOS?
|
| |||
| |||
| Ja, korzystając z zapasów Intel Radiator i wentylator. Mam pewność, że jest wąska i ma wystarczająco termalne złożonych kilka razy. i nie mam nie dotknął BIOS i dont know, że wiele na temat wszystkich rzeczy. Może trzeba aktualizować go od tho i havent ponieważ miałam Mobo |
|
| |||
| |||
| temp. zainstalowany tylko prawdziwe i to pokazano 40 i 40 oraz odległość do tj max 54 i 54? |
|
| |||
| |||
| Jest to, że na biegu jałowym lub obciążenia?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Lepiej Radiator. Akcji nie została ona już cięcia. Jeśli problem nadal występuje, a potem nadszedł czas na zakup nowego procesora. Jak długo masz ten problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, problemy z CPU temp nie wskazują czas na zakup nowego procesora.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zgadzam się z węgla. W przegrzania procesora nie jest spowodowane przez sam procesor. Mimo, że jeden przegrzania procesora może mieć to żywotność zmniejszona. Najlepiej KCF Prędkość może nie jest w stanie zastąpić Radiator jak najszybciej. W przypadku dodatkowego wentylatora lub 2 maja być zbyt dobrym pomysłem. :) |
|
| |||
| |||
| spróbuj uruchomić CPU temp. przy użyciu Real Temp lub Core Temp lub jako dają różne odpowiedzi, z jakiegoś powodu .. Intel podłączyć i poprosić o poradę, jeśli nie jesteś pewien o temperaturze |
![]() |
|
| Zakładki |