![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Am Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz şi mă întrebam ce fel de temps ar trebui să i se execută la? Am acest temp sondă de la Asus care a venit cu meu mobo dar i ţine obtinerea de energie termică Atenţionări spun că sunt difuzate de obicei, cu nici o sarcină ca 50-53c im-vă că este la fel de mare. i dont know dacă software-ul nu este doar citit corect, sau de ce se întâmplă. Am reseated procesorul meu acum de două ori şi a făcut-vă că acesta este inchis ermetic si ventilator este operaţional. plz orice ajutor ar fi grozav. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 în timp ce mersul în gol este un pic cam mare pe faţă. 40 sau mai puţin, în timp ce inactiv ar fi mult mai bine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vezi de ce temperatura este raportată în Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Ce cooler folosiţi? Aţi stabilit orice tensiuni etc manual în BIOS-ul?
|
| |||
| |||
| Sunt folosind stoc Intel heatsink şi fan. Am făcut-vă că este bine şi a ajuns termice compus câteva ori. şi nici nu am atins a BIOS-ului i dont ştiu că de multe despre toate astea. Poate am nevoie de ea pentru a actualiza Thợ deoarece i havent deoarece am mobo |
|
| |||
| |||
| doar instalat temp real şi este afişarea 40 şi 40 şi la distanţă, pentru a tj max este de 54 şi 54? |
|
| |||
| |||
| Este faptul că, la încărcare sau inactiv?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Obţine o mai bună Heatsink. Stocul este o tăiere nu-l mai. Dacă problema persistă, atunci este momentul pentru a cumpara un nou procesor. Cât timp ai avut această problemă? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, probleme cu CPU temp nu indică ora pentru a cumpara un nou procesor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu carbon. O supraîncălzire procesorului nu este cauzată de CPU sine. Acestea fiind spuse, o supraîncălzire CPU poate avea durata de viata este redus. Cel mai bun lucru CNMF Viteza poate face este de a înlocui heatsink stoc, cât mai curând posibil. Un caz extra fan sau 2, poate fi o idee prea bună. :) |
|
| |||
| |||
| încercaţi să rulaţi un CPU temp folosind Real Temp sau Core Temp sau ambele deoarece acestea dau răspunsuri diferite din anumite motive .. Intel conecta şi să le cereţi pentru sfaturi, dacă nu sunteţi sigur despre temperatura |
![]() |
|
| Marcaje |