![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz a já věděl, co trochu temps by byť spustený aj na? Mám temp sondy od asus, ktoré sa stalo s mojím Mobo, ale aj neustále teplo sayin oznámenie, že som beží zvyčajne bez skutočnej zaťaženie, ako 50-53c im istý, že je spôsob, ako vysoké. i dont vedieť, či je softvér nie je len čítanie správne, alebo čo. Mám reseated moje cpu dvakrát, a teraz sa uistiť, že je uzamknutý pevne nadol a ventilátor je v prevádzke. plz pomoci by to skvelé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 kým voľnobehu je trochu ako vysoký. 40 alebo menej, zatiaľ čo nečinný by byť oveľa lepšie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa, čo teplota je v Realtemp: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Aký chladič používate? Máte stanovené žiadne napätie etc ručne v BIOSu?
|
| |||
| |||
| Já jsem za použitie vozidiel Intel chladič a ventilátor. Musím sa uistiť, že to je krátke a nemá dostatok tepelnej zlúčenina pár krát. a žiadne som nemala dotkla bios i dont vedieť, že nič o všetko to okolo. Možno aj potreba aktualizovať Tho pretože i havent, pretože mám na Mobo |
|
| |||
| |||
| práve inštalovaných real temp a je zobrazené 40 a 40 a vzdialenosť k tj max je 54 a 54? |
|
| |||
| |||
| Je, že pri voľnobehu alebo náklad?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Získajte lepší chladič. Populácii je to už nie je rezanie. Ak problém pretrváva, potom je čas na kúpu nového CPU. Ako dlho už ste tento problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, problémy s CPU temp neindikujú doba na kúpu nového CPU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Súhlasím s Carbon. K prehriatiu procesora, nie je spôsobené procesora samotného. Ktorý uviedol, že sa prehrieva procesor môžete mať na obmedzenú životnosť. Najlepšie NCC Speed mohol urobiť, je nahradiť vozidiel chladič čo najskôr. Extra prípade ventilátora alebo 2, môže byť dobrý nápad. :) |
|
| |||
| |||
| skúste spustiť CPU temp pomocou Real Temp alebo Core Temp alebo ako im dávajú rôzne odpovede z nejakého dôvodu .. pripojenie Intel a požiadať ich o radu, ak si nie ste istí teploty |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cpu temp monitora | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 9. Marec 2008 11:34 |
| Temp monitora | Spencer2004 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 15. novembra 2007 01:00 |
| Vysoké nároky na procesor Temp! | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 3. November 2007 17:12 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 8. September 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | Procesory, základné dosky & RAM | 14 | 28 august 2007 15:33 |
| Thread Tools | |
| |