![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Имам Интел Цоре 2 Дуо Е8400 3.0Гхз и питајући се што сам био кинд Темпс требао бити покренут на? Имам овај темп сонде из Асус да је дошао са мојим мобо али ја држати добијање топлоте саыин упозорења да сам изводи обично без реалног оптерећења као што су 50-53Ц сигурни да им је начин да се високи. ја донт кноткле да је софтвер једноставно није исправно читање или што. Имам ресеатед мој ЦПУ двапут сада и сигурно је да је чврсто закључан доле и навијач је у функцији. плз било који помоћ би било велик. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53, док је мало доколичење на високу страну. 40 или мање, док мирује бити ће далеко боља.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледајте што је температура у Реалтемп пријављен: хттп://ууу.тецхпоуеруп.цом/реалтемп/ Шта су фрижидери користите? Да ли сте подесили било који напон етц ручно у БИОС?
|
| |||
| |||
| Ја сам помоћу Стоцк Интел хеатсинк и вентилатор. сам сигуран да је збијено и има доста термалних спој неколико пута. и не нисам дотакнуо БИОС ја донт кноткле велик део о тај да све ствари. Можда бих га морате модернизирати мада отада ЈА уточиште откад сам добио мобо |
|
| |||
| |||
| праведан инсталиран реал темп и то је приказано 40 и 40 и растојање тј макс је 54 и 54? |
|
| |||
| |||
| Да ли је то у стању мировања или оптерећење?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Добити бољи Хеатсинк. Тхе Стоцк једна није сечење га више. Ако се проблем настави, па је време да купите нови ЦПУ. Колико дуго си имао тај проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но, проблеми са ЦПУ темп не упућују на време купити нови ЦПУ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Слажем се са Царбон. Ан прегрејавања ЦПУ није узрокован ЦПУ сама. Послије реченог да, једном прегрејавања ЦПУ-а могу да имају смањени лифеспан. Најбоља ствар НЦЦ Брзина могао учинити је заменити хеатсинк дионица у што краћем року. У случају додатних вентилатора или 2. мај бити добра идеја превише. :) |
|
| |||
| |||
| покушајте покренути ЦПУ темп помоћу Реал Темп или Цоре Темп или обоје јер они дају различите одговоре из неког разлога .. спојите Интел и питајте их за савет, ако нисте сигурни о температури |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ темп монитор | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 9 март 2008 11:34 |
| Темп монитор | Спенцер2004 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 15 новембар 2007 01:00 |
| Висока Процесор Темп! | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 3 новембар 2007 17:12 |
| Пентиум 3 Темп | Аксегриндер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 8. Сеп 2007 04:19 |
| Е6750 темп | нецроманциер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 14 | 28 аугуст 2007 15:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |