![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Tür temps ben ne çalışan gerektiğini merak ediyorum ben, Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ve i var mı? Benim mobo ama ısı uyarıları SAYIN i genellikle 50 gibi gerçek bir yük olduğu yüksek yoludur 53c Sohbet emin ile kullanıyorum karşılaşıyorum birlikte ASUS bu ısı probu var. Eğer yazılım sadece doğru ya da okuma değil I dont biliyorum. Ben iki defa şimdi işlemci reseated ve bu sıkıca aşağı ve fan operasyonel kilitli olduğundan emin yaptı. plz herhangi bir yardım çok iyi olurdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50-53 bir üst tarafında süre boşta çalışma olduğunu. 40 veya daha az süre boşta çok daha iyi olurdu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sıcaklık Realtemp ne bildirilir bakın: http://www.techpowerup.com/realtemp/ Ne soğuk kullanıyorsunuz? El BIOS bir gerilim vs ayarlamak mı?
|
| |||
| |||
| i stok Intel heatsink ve fan kullanıyorum. Ben bu dar olduğundan emin yapmış ve bir kaç kere yeterli termal bileşik vardır. ve biliyorum BIOS I dont dokunulmaz var, tüm bu şeyler hakkında çok. beri i mobo var belki i güncellemeniz gerekiyorsa I havent beri tho |
|
| |||
| |||
| Sadece yüklü gerçek ısı ve TJ max 54 ve 54 40 ve 40 ve uzaktan görünüyor? |
|
| |||
| |||
| Onları boş veya yük var mı?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Daha iyi bir Heatsink alın. Hisse senedi artık bir kesim değil. Sorun devam ederse, daha sonra bu kez yeni bir işlemci satın almak. Ne zamandır bu sorun var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, CPU ısı ile ilgili sorunlar, yeni bir işlemci almanın zamanı göstermek değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben Karbon katılıyorum. Bir CPU CPU tek başına neden değildir fazla. Bu, bir aşırı CPU bu ömrü olabilir söyledikten sonra azaldı. Yapabileceği en iyi şey NCC Hızlı mümkün olan en kısa sürede stok heatsink değiştir. Bir durumda hayranıyım veya 2 iyi bir fikir de olabilir. :) |
|
| |||
| |||
| gibi bir nedenle farklı cevaplar .. vermek bir işlemci ısı Gerçek Sıcaklık veya Core Temp veya her ikisini de kullanarak çalıştırmayı deneyin Intel bağlanmak ve tavsiye için sormak eğer sıcaklık konusunda emin değilseniz |