![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей, хлопці,
У мене Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz і мені цікаво, що цікаве Temps я повинен бути запущена? Я це Темп зонда від ASUS, що прийшли з моїм плат, але я постійно отримую попередження Sayin тепла, що я йду як правило, не має реальної навантаженні, як 50-53C їм впевнений, що є способом високою. Я не знаю, якщо програмне забезпечення просто не читав неправильно або що. Маю бажання пересісти мого процесора вже двічі і переконався, що вона щільно закривається вниз і вентилятором, є оперативним. PLZ будь-яка допомога буде чудово. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
50-53 холостому ходу в той час це мало про високу стороні. 40-менш у той час простою буде набагато краще.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Подивіться, що температура повідомляється в Realtemp:
http://www.techpowerup.com/realtemp/ Що кольором ви використовуєте? Ви встановлювати будь-які напруги і т.д. вручну в BIOS?
|
|
|||
|
|||
|
Я використовую радіатор фонду Intel і вентилятор. Я переконався, що вона є жорсткою і має достатньо термопасти пару раз. і ніякої я не торкнувся Dont BIOS я знаю, що багато про таке інше. Може бути, мені потрібно оновити його Тхо з гавані і так як я отримав плат
|
|
|
|||
|
|||
|
тільки що встановили реальний темп і показує 40 і 40 і відстань до TJ тах 54 і 54?
|
|
|
|||
|
|||
|
Це на холостому ходу або завантажити?
|
|||
|
|||
|
Отримайте краще радіатора. Фондовий один не різко її більше. Якщо проблема збережеться, то прийшов час купити новий процесор. Як давно ви з цією проблемою?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ні, проблеми з темпом процесор не вказують на час, щоб купити новий процесор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Я згоден з вуглецем. Перегрів процесора не з вини самого процесора. Сказавши це, перегрів процесора може мати це тривалість життя скорочується.
Найкраще НКК швидкості може зробити, це замінити складі радіатора як можна швидше. Додатковий вентилятор випадок або 2, може бути гарною ідеєю теж. :) |
|
|
|||
|
|||
|
спробуйте запустити Темп процесор з використанням реальних Temp і Core Temp або як вони дають різні відповіді чомусь .. Підключення Intel і попросіть їх на консультацію, якщо ви не впевнені про температуру
|