![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj AMD Phenom fx3 8650 přišli s 2.3ghz cpu šedé barevné tepelné složené na celé čtvereční podložky z chladiče. Nevěděl jsem, že by přišel s sloučeniny jsou již na to. Objednal jsem malou tubu Arctic Gold 5 by měla jsem použil místo? nebo to, že používají dost dobrý tepelný složené na jejich chladiče? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pořádku, sama o sobě vést ostatní věci kolem jen v případě, nebo za biyearly znovu:)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám v plánu použít staré desky / cpu na mé první comeplete, vybudovat zkušební dobu jednoho z mých vnuků takže budu používat některé na tom procesoru. Opět díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Thermal sloučenina - Dow Corning TC 199 | Hollyhurst | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 18. června 2009 11:32 |
| Ne termální pasta = bezpečné? | anthonyla65 | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 7. listopadu 2008 17:19 |
| Uplatnění tepelné sloučenina | Mooseknuckle | Obecné Hardware Chat | 3 | 20. Srpen 2008 10:21 |
| Termální pasta pomoci? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 20 dubna 2008 18:22 |
| Thermal Vložit | přístřešek | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 27. ledna 2008 04:15 |
| Thread Nástroje | |
| |