![]() |
|
| |||
| |||
| My AMD Phenom fx3 8650 2.3ghz cpu ήρθε με ένα γκρίζο χρωματισμένο θερμική σύνθετες για το σύνολο των τετραγωνικών επίθεμα του heatsink. Δεν ήξερα ότι θα έρθει με το σύνθετο ήδη σε αυτήν. Παρήγγειλα ένα μικρό σωλήνα της Αρκτικής Gold 5 πρέπει να έχουν κάνει χρήση αντί; ή μήπως χρησιμοποιούν μια πολύ καλή θερμική σύνθετες για τους heatsinks; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μια χαρά από μόνη της, να τηρούν τα άλλα πράγματα γύρω μόνο ή σε περίπτωση εκ νέου υποψηφιότητα για μια biyearly:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Σχεδιάζω να χρησιμοποιεί την παλιά μητρική πλακέτα / cpu για την πρώτη μου comeplete, δίκη για την οικοδόμηση ενός από εγγόνια μου γι 'αυτό θα χρησιμοποιήσουν κάποιο ότι για cpu. Ευχαριστώ και πάλι! |