![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano AMD Phenom FX3 8.650 2.3GHz CPU atėjo su pilkos spalvos šiluminės junginių visam kvadratinių taškas HEATSINK. Aš nežinojau, kad ateis su kombinuotaisiais jau apie tai. Aš nurodė mažas mėgintuvėlis 5 Gold Arkties turėčiau jį vartojo vietoj? ar jie naudoja labai gerą šilumos junginių savo radiatoriai? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's alright pati saugoti Kiti daiktai aplink tik tuo atveju, arba už Vyksta kas dvejus metus teikti naujos:)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš planuoju naudoti seną plokštės / CPU mano pirmasis comeplete, pastatytas bandomasis vienas iš mano anūkas tai aš naudoti šiek tiek, kad procesorius. Thanks again! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Terminiai junginys - Dow Corning TC 199 | Hollyhurst | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Birželis 18, 2009 11:32 |
| Nr šilumos pasta = saugūs? | anthonyla65 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 7 lapkritis 2008 17:19 |
| Taikant šilumos junginys | Mooseknuckle | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 10:21 |
| Terminiai pasta padėti? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 20, 2008 18:22 |
| Thermal Paste | sąsiauris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 27 sausis 2008 04:15 |
| Temos įrankiai | |
| |