μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 13:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Default ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Εχω μια albatron km266 pro mb αγόρασα το 2002. 200/266 FSB Λέει ότι υποστηρίζει Athlon, Athlon XP και Duron μεταποιητές. Είμαι χρησιμοποιώντας μια αργή 1,3 GIG Duron τώρα και βλέπω πολλούς επεξεργαστές Athlon XP (266 FSB, μέχρι το 2400 σχετικά με ebay. Πρέπει κάποια από αυτές τις εργασίες όσο the're 266fsb; Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες ενημέρωση από albatron. Επάνω τέλος επεξεργαστή δεν αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρήστη.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 18:00
Ομάδα Δωρητών

Default ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η ίδια πρίζα, ίδιο FSB, είσαι καλό να πάνε (έστω και αν είναι ένα χαμηλότερο FSB σας μπορεί να διαχειριστεί πολύ). Βεβαιωθείτε ότι τίποτα που αγοράζετε είναι Socket A.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.