![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей Аз просто мисля за модернизация на процесора ми в моя лаптоп в момента той е:
|
|
| |||
| |||
| Вашият mobo производители направя. Whats марката, модела и т.н.? |
|
| |||
| |||
| Адвент 7094 Предполагам mobo означава дънната съжалявам нови за това има ли лесен начин да разберете моето дънната информация? |
|
| |||
| |||
| Да го прави! съжалявам! За съжаление, аз арго добивам на сайта да ви помогне, му не работи, така youll трябва да го направя. Отидете в подкрепа или продукти, или нещо такова, да намерите Вашия модел в списъка на този сайт: http://www.advent.co.uk/ намерете mobo информация, копирате цялата информация за дънната платка и го поставете тук, аз мога да погледна. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 процесор 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB кеш, 256 MB RAM, 60 GB твърд диск, DVD ReWriter MultiDrive, 14,1 "TFT дисплей, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB общо графика, USB безжичен Активирана |
|
| |||
| |||
| на информация все още isn't подробни достатъчно. Имам нужда от по-задълбочена информация за дънната платка или поне на mobos марка и модел. Аз все още жаргон се към мястото, аз арго правя нищо сега, моя ISP е messing наоколо. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това няма да бъде толкова просто, както и вие се съмнявате, че това е. Вие ще трябва да гарантират, шасито, както е (режим за охлаждане на процесора: heatpipes, охлаждане район) ще се занимават с топлинно изнеса от новия процесор. Вие също трябва да се вземе под внимание мощност, необходима за стартиране на ново CPU; може шасито предоставя достатъчно мощност. Бих силно препоръчвам да чатите на производителя.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU ъпгрейди в лаптопите не си струва караница tbh с вас. Мислех си за обновяване на мината Имало едно време.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко RAM имаш?
| |||
| |||
| Благодаря за съдействието на всички е много оценявам аз мисля, че може просто ъпгрейд на паметта след това |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| RAM ъпгрейд | awear2002 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 14 Юни 2008 15:57 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Трябва ли да надстроите ...? | dmdougie | Графика на карти & Монитори | 4 | 18 Окт 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро октомври 2007 16:07 |
| Можеш ли да ъпгрейдвате? | nsood3 | Windows операционни системи | 1 | 1-во Aug 2007 02:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |