![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj právě jsem přemýšlel o upgradu mé cpu v mém notebooku v okamžiku, kdy se jedná o:
|
|
| |||
| |||
| Vaše mobo výrobci dělat. Co značku, model, atd.? |
|
| |||
| |||
| Advent 7094 Myslím, mobo znamená líto nové desce je to nějaký jednoduchý způsob, jak zjistit, moje deska podrobnosti? |
|
| |||
| |||
| ano ano! omlouvat se! Je nám líto, ale i cant získat na webových stránkách, které vám pomohou, jeho nefunguje tak, youll muset udělat. Jdi na podporu nebo výrobky, nebo něco, najít svůj model v seznamu na této stránce: http://www.advent.co.uk/ vyhledat mobo info, kopie všech desce info a vložte jej sem i tak může mít na ni podívat. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 procesor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB pevný disk, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT displeje, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB sdílené grafiky, USB Wireless Povoleno |
|
| |||
| |||
| info ještě isnt dostatečně podrobné. Potřebuju do hloubky podrobností o desce nebo atleast se mobos značku a model. I přesto nelze dostat na stránky, i cant udělat něco hned, můj ISP je umazávání kolem. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
To nebude tak jednoduché jako i podezřelého si myslíte, že je. Budete se muset zajistit podvozku jako je (režim pro chlazení CPU: heatpipes, chladicí prostor) se bude zabývat teplem zařazené podle nových CPU. Jste se dostal také vzít v úvahu výkon nutný ke spuštění nového procesoru, můžete podvozku poskytuje dostatek energie. Já bych Velmi doporučuji chatování na výrobce.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU upgrade na notebooky jsou nestojí potíží tbh s vámi. Přemýšlel jsem o modernizaci důlních kdysi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik máš RAM?
| |||
| |||
| díky za veškerou pomoc, je to hodně myslím, že jsem mohl jen upgrade paměti pak |