![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi Σκεφτόμουν την αναβάθμιση μου cpu στο φορητό υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή είναι ένα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο mobo κατασκευαστές κάνουν.
Τι τη μάρκα, μοντέλο, κλπ; |
|
|
|||
|
|||
|
έλευση 7094
Μάλλον mobo συγγνώμη νέα μητρική πλακέτα μέσα σε αυτό υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για να μάθετε λεπτομέρειες μητρική μου; |
|
|
|||
|
|||
|
ναι ναι! συγγνώμη!
Λυπούμαστε, i get επίκλισης στην ιστοσελίδα για να σας βοηθήσει, δεν λειτουργεί την, έτσι youll πρέπει να το κάνουμε. Πήγαινε για την υποστήριξη ή προϊόντα ή κάτι, βρείτε το μοντέλο του πίνακα αυτού του site: http://www.advent.co.uk/ εντοπίστε το mobo πληροφορίες, αντίγραφο όλων των πληροφοριών της μητρικής πλακέτας και επικόλληση στο σημείο αυτό, μπορώ να ρίξετε μια ματιά. |
|
|
|||
|
|||
|
Intel Celeron M 370 επεξεργαστή 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB Hard Drive, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT Οθόνη, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Κοινόχρηστη Graphics, Wireless USB Enabled
|
|
|
|||
|
|||
|
οι πληροφορίες εξακολουθούν να isn't αρκετά λεπτομερείς. Χρειάζομαι σε βάθος τα στοιχεία σχετικά με τη μητρική πλακέτα ή atleast τα mobos μάρκα και το μοντέλο.
Εξακολουθώ να λάβετε επίκλισης στην τοποθεσία, θ επίκλισης κάνουμε κάτι τώρα, μου είναι isp Messing περίπου. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Δεν πρόκειται να είναι τόσο απλή όσο υποπτεύομαι ότι είναι η γνώμη σας. Θα πρέπει να εξασφαλιστεί το πλαίσιο, όπως είναι (ρύθμιση για την ψύξη cpu: heatpipes, ψύξη χώρου) θα ασχοληθεί με τη θερμότητα που τίθεται από τη νέα cpu. Έχετε επίσης έχεις να ληφθεί υπόψη η ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του νέου cpu? Εξέδρα μπορεί να παρέχει αρκετή δύναμη. Θα ήθελα ιδιαίτερα να συζητάνε με τον κατασκευαστή.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CPU αναβαθμίσεις σε φορητούς υπολογιστές που δεν αξίζει την ταλαιπωρία tbh μαζί σας. Σκεφτόμουν τον δικό μου αναβάθμιση μια φορά κι έναν καιρό.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πόση μνήμη RAM έχεις;
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό νομίζω ότι μπορεί να αναβαθμίσει μόνο τη μνήμη, στη συνέχεια
|