![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi bila sam samo misli moje CPU nadograđujete na moj laptop u ovom trenutku to je:
|
|
| |||
| |||
| Vaš mobo proizvođači učiniti. Što se čini, model, itd.? |
|
| |||
| |||
| Advent 7094 Valjda mobo znači novu matičnu ploču žao da to je li bilo koji jednostavan način da saznate detalje moje matične ploče? |
|
| |||
| |||
| Da on ne! žao mi je! Nažalost, ja licemjerje dobiti na web stranici kako bi vam pomogao, njegova ne radi, pa youll morati učiniti. Idi na podršku ili proizvode ili nešto, naći svoj model u popis this site: http://www.advent.co.uk/ mobo pronađite info, kopirajte sve informacije matične ploče i zalijepite ga ovdje tako da ja mogu imati izgled. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 Processor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB hard disk, DVD ReWriter MultiDrive, 14,1 "TFT Display, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Shared Graphics, USB Wireless Omogućene |
|
| |||
| |||
| info još uvijek nije dovoljno detaljni. Mi je potrebno u dubinu detalja o matičnoj ploči ili atleast je mobos marka i model. JA pa ipak licemjerje dobiti na web stranici, ja licemjerje činiti ništa sada, moj ISP je messing about. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Svoj 'ne idući u biti kao jednostavan kao što sam sumnjate li mislite da jeste. Morat ćete osigurati šasija kao što je (hlađenje aranžman za CPU: heatpipes, rashladni prostor) će se baviti topline ugasiti po novi CPU. You've got također uzeti u obzir snaga potrebna za pokretanje novih CPU; šasije može pružiti dovoljno energije. Htjela visoko preporučiti da razgovarate proizvođača.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU nadograđuje u laptop ne vrijedi gnjavažu tbh s vama. Sam mislio unapređenja mina u davna vremena.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko imaš RAM-a imate?
| |||
| |||
| hvala za svi pomoć je mnogo poštovati ja mislim da bi moglo samo nadograditi memoriju zatim |