![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia én csak gondolkodás fejlesztési én cpu laptop az én abban a pillanatban, hogy a:
|
|
| |||
| |||
| Ön mobo gyártók csinálni. Mi a gyártmány, modell, stb? |
|
| |||
| |||
| Advent 7094 Azt hiszem, azt jelenti, mobo alaplap sajnálom, hogy ezt az új, van-e egyszerű módja, hogy megtudja, én alaplap részletek? |
|
| |||
| |||
| Igen igen! sajnálat! Elnézést, én vidám kap a honlapon, hogy segítsen, hogy nem működik úgy, youll kell csinálni. Tovább a támogatás, vagy termékek, vagy valami, keresd meg modell listája ezen az oldalon: http://www.advent.co.uk/ Keresse meg a mobo információk, másolni az alaplap info be itt tehát én is egy pillantást. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 processzor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB gyorsítótár, 256 MB RAM, 60 GB merevlemez, DVD ReWriter MultiDrive, 14,1 "TFT kijelző, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB megosztott Graphics, USB Wireless Enabled |
|
| |||
| |||
| Az információ még isnt elég. Szükségem van a részletes tájékoztatást az alaplap vagy atleast mobos a márka és a modell. Még mindig vidám kap-ra az oldalt, i cant do anything now, my isp messing van szó. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ez nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy gyanús gondolja, hogy az. Gondoskodnia kell róla, mint az alváz (hűtés szabályozás CPU: heatpipes, hűtő terület) fog foglalkozni a hőt ki az új CPU. Ön is kapott, hogy vegye figyelembe a teljesítményt, amelyet az új cpu; lehet az alváz elegendő erőt. Én nagyon ajánlom beszélget a gyártóval.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU-frissítésekhez a laptop nem éri meg a szóváltás tbh veled. Azon gondolkodtam, korszerűsítés enyém egyszer volt, hol nem volt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyi RAM van?
| |||
| |||
| kösz a segítséget, hogy nagyra értékeltük azt hiszem, hogy csak akkor frissíti a memóriát |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| RAM upgrade | awear2002 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 14. június 2008 15:57 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Should I upgrade ...? | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 18. október 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 2. október 2007 16:07 |
| Tud upgrade? | nsood3 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 1. Aug 2007 02:50 |
| Téma eszközök | |
| |