![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק חושב לשדרג את הנייד שלי ב-CPU ברגע זהו:
|
|
| |||
| |||
| סוכן mobo יצרני לעשות. את מה לעשות, מודל, וכו '? |
|
| |||
| |||
| ההתגלות 7094 אני מניח mobo מצטער לוח האם אמצעי חדש זה האם יש דרך קלה לגלות את פרטי לוח האם? |
|
| |||
| |||
| כן כן! מצטער! מצטער, אני מקבל צביעות באינטרנט, במטרה לעזור לך, זה לא עובד, אז youll צריך לעשות את זה. עבור אל תמיכה או מוצרים או משהו, למצוא את המודל ברשימה של אתר זה: http://www.advent.co.uk/ אתר את mobo מידע, להעתיק את כל לוח האם מידע ולהדביק את זה כאן ולכן אני יכול לקבל מבט. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 מעבד 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB זיכרון RAM, 60 GB Hard Drive, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT תצוגה, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB משותפים גרפיקה, USB אלחוטי מאופשר |
|
| |||
| |||
| את עדיין isn't מידע מפורט מספיק. אני צריך ב עומק פרטים על לוח האם או atleast את mobos המותג והדגם. אני עדיין צביעות לקבל על גבי האתר, אני צביעות לעשות משהו עכשיו, ספק האינטרנט שלי הוא להתעסק בנושא. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה לא הולך להיות פשוט כמו שאתה חושב, אני חושד שזה הוא. אתה תצטרך להבטיח את שסי כפי (CPU Cooling רדסה: heatpipes, קירור האזור) יהיה להתמודד עם לכבות את החום של מעבד חדש. גם לך יש לקחת בחשבון את העוצמה הנדרשת להפעלת החדש CPU; יכול לספק את שסי מספיק כוח. הייתי מאוד ממליץ לדבר אל היצרן.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שדרוגי מחשבים ניידים ב-CPU לא שווה את טרחה tbh איתך. חשבתי לשדרג שלי היה היה פעם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה זיכרון RAM יש לך?
| |||
| |||
| תודה על כל העזרה זה הרבה ךיתורעה אני חושב אולי לשדרג את הזיכרון אז |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג זיכרון RAM | awear2002 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 14th יוני 2008 15:57 |
| כדי לשדרג, לשדרג או לא ... כי היא שאלה | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 22 ינואר 2008 20:45 |
| האם לשדרג ...? | dmdougie | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 18 אוקטובר 2007 06:10 |
| שדרוג מעבד | boyler | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | 2nd אוקטובר 2007 16:07 |
| האם אתה יכול לשדרג?? | nsood3 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ב -1 לאוגוסט 2007 02:50 |
| שרשרת כלים | |
| |