![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi I was just mąstymas modernizavimo mano cpu mano nešiojamas metu tai:
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūsų MOBO gamintojai.
Kas markė, modelis ir tt? |
|
|
|||
|
|||
|
Advent 7.094
Manau MOBO reiškia plokštė Atsiprašome nauja, tai yra koks nors paprastas būdas sužinoti savo plokštės duomenis? |
|
|
|||
|
|||
|
Taip jis! atsiprašau!
Sorry, I cant get svetainėje padės jums, jo neveikia, taip youll to daryti. Grįžti į paramą arba produktus ar kažką rasti savo modelį šioje svetainėje sąrašas: http://www.advent.co.uk/ rasti MOBO informacija, nukopijuokite visus plokštę informacijos ir įkelkite jį čia, kad galiu turėti išvaizdą. |
|
|
|||
|
|||
|
Intel Celeron M 370 Processor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB kietasis diskas, DVD reWriter MultiDrive, 14.1 "TFT ekranas, Windows XP Home Edition", 64 MB Shared Graphics, Wireless USB Įjungta
|
|
|
|||
|
|||
|
info dar forget pakankamai išsamios. Man reikia nuodugnios informacijos apie pagrindinę plokštę arba atleast mobos firminė rūšis ir modelis.
Aš vis dar Cant Get į svetainę, I cant do anything dabar, mano ISP Messing apie. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Tai nebus taip paprasta, kaip įtariu manote, kad yra. Jūs turite užtikrinti, važiuoklė kaip yra (aušinimo priemonė CPU: heatpipes, aušinimo zonoje) bus skirta šilumos, dėl kurio vykdomas pagal naują CPU. Jūs taip pat turime atsižvelgti į galią reikalaujama paleisti naujus procesorius; gali važiuoklė pakankamai galios. Aš labai rekomenduoju kalbasi su gamintoju.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CPU patobulinimus nešiojamieji kompiuteriai neverti vargo TBH su jumis. Aš galvojau modernizavimo mano kadaise.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kiek RAM Ar turite?
|
|||
|
|||
|
Ačiū visiems padėti tai labai vertina, aš manau, gali tik pagerinti atmintį tada
|