![]() |
|
| |||
| |||
| hi i bija tikai domā par modernizāciju mana cpu manā klēpjdatorā brīdī, kad tas ir:
|
|
| |||
| |||
| Jūsu MOBO ražotāji darīt. Whats marku, modeli, utt? |
|
| |||
| |||
| Advent 7.094 I guess MOBO ir mātesplatē žēl jauni tas ir kāds viegls veids, kā uzzināt manā mātesplatē informāciju? |
|
| |||
| |||
| Jā, tā dara! atvainojiet! Atvainojiet, i cant get par tīmekļa vietni, lai palīdzētu jums, tā nedarbojas, tāpēc JŪS tas ir jādara. Go to atbalstītu vai produktiem vai kaut ko, atrast modeli sarakstā this site: http://www.advent.co.uk/ atrast MOBO info, kopētu visus mātesplates info un ielīmējiet šeit, lai es varētu būt izskatu. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 Processor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB Hard Drive, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT displejs, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Shared Graphics, USB Wireless Enabled |
|
| |||
| |||
| info joprojām isn't pietiekami detalizēti. Man ir vajadzīga padziļināta informācija par mātesplati vai atleast mobos zīmolu un modeli. Es vēl aprunāt iegūt uz vietas, i cant do kaut tagad, mans ISP ir messing about. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tas nebūs tik vienkārši, kā man ir aizdomas, jūsuprāt, ir. Jums vajadzēs nodrošināt šasijas, kā ir (dzesēšanas režīms CPU: heatpipes, dzesēšanas jomā) tiks galā ar siltuma izbāzt ar jauno CPU. Jūs esat arī ieguva ņemt vērā enerģijas, cik nepieciešams palaist jaunu cpu, var šasija nodrošināt pietiekamu jaudu. I'd highly recommend čatā to ražotājam.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU uzlabojumus in laptops nav vērts hassle TBH ar jums. Es domāju par modernizācijas raktuves reizi uz laiku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik daudz RAM ir jums?
| |||
| |||
| paldies visiem palīdzēt tas ir iemantojuši lielu popularitāti, es domāju, ka es varētu tikai uzlabot atmiņu pēc tam |