![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi i was just myślenia modernizacji mojego procesora w moim laptopie w tej chwili jest to:
|
|
| |||
| |||
| Twoja Mobo producentów zrobić. Co marka, model, itp? |
|
| |||
| |||
| Adwent 7094 Chyba Mobo oznacza przepraszam nowe płyty główne do tego istnieje jakiś prosty sposób, aby dowiedzieć się szczegółów mojej płyty głównej? |
|
| |||
| |||
| Tak to działa! przepraszam! Niestety, i cant uzyskać na stronie internetowej, aby pomóc jej nie działa, tak youll musiał to zrobić. Idź do wsparcia lub produktów coś znaleźć swój model na liście tej stronie: http://www.advent.co.uk/ zlokalizować Mobo info skopiować wszystkie płyty głównej info i wklej go tutaj, więc może mieć wygląd. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 Procesor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB cache, 256 MB pamięci RAM, dysk twardy 60 GB, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "Wyświetlacz TFT, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Shared Grafika, USB Wireless Enabled |
|
| |||
| |||
| info wciąż isnt wystarczająco szczegółowe. Muszę w głębi szczegółów na temat płyty głównej lub na atleast mobos marki i modelu. I wciąż cantomat dostać na miejscu, i cant cokolwiek zrobić teraz, mój isp jest messing temat. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
To nie będzie tak proste, jak i podejrzany myślisz to jest. Musisz zapewnić podwozia jak jest (układ chłodzenia dla CPU: heatpipes, chłodzenie powierzchni) zajmie się ciepło wprowadzone przez nowy procesor. You've got to także brać pod uwagę moc niezbędną do uruchomienia nowego procesora; podwozia może dostarczyć wystarczającej ilości energii. I'd highly recommend czatować do producenta.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU uaktualnień w laptopach nie są warte tbh kłopotów z tobą. Pomyślałem modernizacji kopalni Once upon a time.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile pamięci RAM masz?
| |||
| |||
| Podziękowania dla wszystkich pomóc to much appreciated sądzę, może tylko uaktualnienia pamięci następnie |
![]() |
|
| Zakładki |