![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi mă gândeam de modernizare procesorul meu laptop la meu în momentul de faţă este o:
|
|
| |||
| |||
| Parerea mobo producători fac. Ce a marca, modelul, etc? |
|
| |||
| |||
| Advent 7094 Cred ca placa de bază mobo mijloace de rau pentru noi acest lucru este uşor de acolo nici o cale de a afla detalii mi placa de bază? |
|
| |||
| |||
| da n-are! regret! Ne pare rău, i cant a lua de pe site-ul pentru a vă ajuta, sa nu de lucru, astfel încât youll trebuie să o faceţi. Du-te la suport sau de produse sau ceva de genul asta, vă găsi modelul în lista de acest site: http://www.advent.co.uk/ localiza mobo info, copia toate info placa de bază şi lipiţi-o aici ca să pot avea o privire. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 Processor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB hard-disk, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT Display, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Shared Graphics, USB Wireless Enabled |
|
| |||
| |||
| de info isnt încă suficient de detaliate. Am nevoie de profunzime în detalii despre placa de bază sau atleast de mobos marca şi modelul. I cant a lua încă pe site-ul, i cant face nimic acum, ISP-ul meu este despre joc. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Este scris nu va fi la fel de simplu ca am bănuit că se. Veţi avea nevoie pentru a se asigura de şasiu, astfel cum este (aranjament de răcire pentru CPU: heatpipes, zona de răcire) se va ocupa cu căldură puse în aplicare de către noul procesor. V-aţi luat de asemenea, să se ţină seama de puterea necesară pentru a rula noul procesor; şasiu poate furniza suficientă putere. Aş recomanda foarte chat la fabricant.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU upgrade la laptop-uri nu sunt în valoare de hassle tbh cu tine. Mă gândeam de modernizare a mea, o dată la un interval de timp.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cât de mult RAM ai?
| |||
| |||
| multumesc pentru tot ajutorul este mult apreciat Cred că i-ar putea doar upgrade de memorie atunci |