![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj práve som premýšľal o upgradu mojej cpu v mojom notebooku v okamihu, keď sa jedná o:
|
|
| |||
| |||
| Vaša Mobo výrobcovia robiť. Čo značku, model, atď? |
|
| |||
| |||
| Advent 7094 Myslím, Mobo znamená ľúto novej doske je to nejaký jednoduchý spôsob, ako zistiť, moje doska podrobnosti? |
|
| |||
| |||
| áno áno! ospravedlňovať sa! Je nám ľúto, ale i cant získať na webových stránkach, ktoré vám pomôžu, jeho nefunguje tak, youll musieť urobiť. Choď na podporu alebo výrobky, alebo niečo, nájsť svoj model v zozname na tejto stránke: http://www.advent.co.uk/ vyhľadať Mobo info, kópie všetkých doske info a vložte ho sem i tak môže mať na ňu pozrieť. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 procesor 1.5GHz, 400 MHz FSB, 1 MB Cache, 256 MB RAM, 60 GB pevný disk, DVD ReWriter MultiDrive, 14.1 "TFT displeja, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB zdieľanej grafiky, USB Wireless Povolené |
|
| |||
| |||
| info ešte isnt dostatočne podrobné. Potřebuju do hĺbky podrobností o doske alebo atleast sa mobos značku a model. I napriek tomu sa nedá dostať na stránky, i cant urobiť niečo hned, můj ISP je umazávání okolo. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
To nebude tak jednoduché ako aj podozrivého si myslíte, že je. Budete sa musieť zabezpečiť podvozku ako je (režim pre chladenie CPU: heatpipes, chladiaci priestor) sa bude zaoberať teplom zaradené podľa nových CPU. Ste sa dostal tiež vziať do úvahy výkon potrebný na spustenie nového procesora, môžete podvozku poskytuje dostatok energie. Já bych Velmi doporučuji chatovanie na výrobcu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU upgrade na notebooky sú nestojí ťažkostí tbh s vami. Přemýšlel jsem o modernizáciu banských kedysi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko máš RAM?
| |||
| |||
| vďaka za všetku pomoc, je to veľa myslím, že som mohol len upgrade pamäti potom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| RAM upgrade | awear2002 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 14. júna 2008 15:57 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. októbra 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 2. októbra 2007 16:07 |
| Môže upgradu? | nsood3 | Operačné systémy Windows | 1 | 1. august 2007 02:50 |
| Thread Tools | |
| |