![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок била сам само мисли моје ЦПУ ал̌урирате на мој лаптоп у овом тренутку то је:
|
|
| |||
| |||
| Ваш мобо произвођачи учинити. Шта се чини, модел, итд? |
|
| |||
| |||
| Адвент 7094 Ваљда мобо значи нову матичну плочу жао да то је ли било који једноставан начин да сазнате детаље моје матичне плоче? |
|
| |||
| |||
| Да он не! жао ми је! Нажалост, ја лицемјерје добити на уеб страници како би вам помогао, његова не ради, па ыоулл морати учинити. Иди на подршку или производе или нешто, наћи свој модел у листу тхис сите: хттп://ууу.адвент.цо.ук/ мобо пронађите инфо, копирајте све информације матичне плоче и налепите га овде тако да ја могу имати формат. |
|
| |||
| |||
| Интел Целерон М 370 Процессор 1.5ГХз, 400 МХз ФСБ, 1 МБ Цацхе, 256 МБ РАМ, 60 ГБ хард диск, ДВД РеУритер МултиДриве, 14,1 "ТФТ Дисплаы, Мицрософт Уиндоус КСП Хоме Едитион, 64 МБ Схаред Грапхицс, УСБ Уирелесс омогућене |
|
| |||
| |||
| инфо још увек није довољно детаљни. Ми је потребно у дубину детаља о матичној плочи или атлеаст је мобос марка и модел. ЈА па ипак лицемјерје добити на уеб страници, ја лицемјерје чинити ништа сада, мој ИСП је мессинг абоут. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Своју 'не идући да буде као једноставан као што сам сумњате ли мислите да јесте. Потребно је да обезбеди шасија као што је (хладјење аранжман за ЦПУ: хеатпипес, расхладни простор) ће се бавити топлоте угасити по нови ЦПУ. Ыоу'ве гот такође узети у обзир снага потребна за покретање нових ЦПУ; шасије може пружити довољно енергије. Хтјела високо препоручити да разговарате произвођача.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦПУ надограђује у лаптоп не вреди гњаважа тбх са вама. Сам мислио унапређења мина у давна времена.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико имаш РАМ-а имате?
| |||
| |||
| хвала за сви помоћ је много поштовати ја мислим да би могло само надоградити меморију затим |