![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я тільки думав про підвищення мого процесора в моєму ноутбуці на даний момент це:
|
|
| |||
| |||
| Ваш виробників системних плат робити. Whats марку, модель і т.д.? |
|
| |||
| |||
| Поява 7094 Я думаю, Mobo засобами материнської плати жаль нове чи є простий спосіб дізнатися подробиці моєї материнської плати? |
|
| |||
| |||
| Так, це робить! вибачте! Вибачте, я нахиляє отримати на веб-сайті, щоб допомогти вам, його не працює, так Youll повинні це зробити. Перейти до підтримки або продукти або щось, знайшли своєї моделі у списку цього сайту: http://www.advent.co.uk/ знайдіть плат інформацію, скопіювати всі дані і материнських плат вставте його сюди, щоб я міг подивитися. |
|
| |||
| |||
| Intel Celeron M 370 процесором 1.5GHz, FSB 400 МГц, 1 Мб кеша, 256 MB RAM, 60 Гб жорсткий диск, DVD ReWriter MultiDrive, 14,1 "TFT дисплей, Microsoft Windows XP Home Edition, 64 MB Shared графіка, USB бездротові |
|
| |||
| |||
| Інформація хіба ще досить докладним. Мені потрібно в глибині докладну інформацію про материнську плату або Atleast плат марки і моделі. Я до сих пір нахиляє отримати на сайті, я нахиляє зробити що-небудь тепер, мій провайдер не возитися. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Це не буде так просто, як я підозрюю, ви думаєте, це так. Вам потрібно буде забезпечити шасі як є (композиції для охолодження процесора: тепловими трубками, охолоджуючої область) буде займатися тепла згасити новим процесором. Ви також повинні взяти до уваги влади, необхідна для запуску нового процесора; шасі може забезпечити достатню потужність. Я настійно рекомендую чаті до виробника.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесор оновлення в ноутбуках не варто цього робити ТБХ з вами. Я думав про підвищення моєї ніколи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки пам'яті у вас є?
| |||
| |||
| Спасибо за всю допомогу, набагато оцінив я думаю, я міг би просто поновіть пам'яті потім |