![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ooh asi čtyřikrát za týden v počítači havarovalo, dvakrát, když se snaží přenášet skladby z počítače do hudebního přehrávače a Thingy dvakrát, když se snažím přihlásit se (I'll zadejte heslo, stiskněte enter pak by freeze) já nevím, co by to mohlo být přesně, ale moje ram bylo otravné v minulosti, a já nemám 100% jim věřit, protože byly provedeny obchůdek, i když jim byly přezkoumány tak dobré. vše, co mi může pomoct? Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte dvě tyče?
| |||
| |||
| To mi zní jako poruchu CPU. Můžete nahrát vaše amatérské specifikace pro nás? =) |
|
| |||
| |||
| ok i zapnutý berana a tam nebyl rozdíl, a snažil se ji staré dřevo ram a stále žádný rozdíl. takže já si nemyslím, že už jeho ram. a pokud jde o mé nastavení: Procesor - Intel Core 2 Duo (2GHz) základní deska - 4CoreDual-SATA2 beran - dvě 1GB DDR2 hole zvuk - Realtek HD audio výstup video - ATI Radeon HD 2400 PRO (Nedávno jsem dostal nejnovější bios k desce a ovladače pro grafickou kartu) Díky lidem for your input. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hezké a čisté? žádné zajíčky žijící v základní jednotce? ukázat jim dveře
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| arn't tam žádné masivní kousky chmýří a prach tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právě jste nedávno aktualizované grafické ovladače řeknete! Líbilo se vám odstranit staré správně první?, Odinstalaci a použití ovladače pro čistší?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Vy jsem se přesvědčil, jak jsem se na jednom místě a pak se vrátil nad ním, a vypouští je. Použil jsem program navrhl ATI, která vyhledává ve všech zákoutí pro všechny související soubory. |
|
| |||
| |||
| Tak to má jen začal, protože vaše bioy update?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer Crashing HELP! | Bong | Obecné Hardware Chat | 10 | 8.listopadu 2009 18:09 |
| Všechny hry shazovat - Pomozte prosím (počítačové technologie) | jonia | PC a herní konzole | 1 | 24. květen 2009 11:49 |
| Počítač neustále shazovat | topxx | Obecné Hardware Chat | 9 | 19. března 2009 02:18 |
| Zatímco herní počítač burácení | icu222much | Obecné Software Chat | 9 | 15. listopadu 2008 07:26 |
| Můj počítač pořád shazovat | ken979 | Obecné Software Chat | 13 | 18. března 2008 07:06 |
| Thread Nástroje | |
| |