![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ooh περίπου τέσσερις φορές αυτή την εβδομάδα ο υπολογιστής μου έχει συνετρίβη, δύο φορές, όταν προσπαθείτε να μεταφέρετε τα τραγούδια από υπολογιστή σε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής thingy και δύο φορές όταν προσπαθώ να το ημερολόγιο (θα πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης, πατήστε enter τότε θα παγώσει) Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι ακριβώς, αλλά κριάρι μου ήταν ενοχλητικό στο παρελθόν και εγώ δεν τους εμπιστεύονται 100%, δεδομένου ότι πραγματοποιήθηκαν από το κατάστημα πώλησης τους παρά το γεγονός ότι εξετάστηκαν τόσο καλές. κάτι που μπορεί να με βοηθήσει; Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δύο ράβδους;
| |||
| |||
| Αυτό, για μένα, ακούγεται σαν μια δυσλειτουργία CPU. Μπορείτε να φορτώσετε specs εξέδρα σας για μας; =) |
|
| |||
| |||
| i ok ενεργοποιημένο το κριάρι και δεν υπήρχε διαφορά, και προσπάθησε να με ένα παλιό ραβδί του ζευγαρώματος και εξακολουθεί να μην υπάρχει διαφορά. έτσι δεν νομίζω κριάρι του πια. καθώς και για την εγκατάσταση μου: Processor - Intel Core 2 Duo (2GHz) motherboard - 4COREDUAL-SATA2 ram - δύο 1GB DDR2 sticks ήχου - Realtek HD audio output βίντεο - ATI Radeon HD 2400 PRO (i πήρε πρόσφατα το πιο πρόσφατο BIOS για τη μητρική και τους οδηγούς για την κάρτα γραφικών) ευχαριστίες άτομα για τη συμβολή σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όλα τα ωραία και καθαρή; κάθε κουνελάκια ζουν σε βασική μονάδα σας; να τους δείξουμε την πόρτα
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| arn't υπάρχουν τεράστια κομμάτια από χνούδι ή σκόνη εκεί μέσα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά ενημέρωση πρόσφατα προγράμματα οδήγησης γραφικών σας πω! Μήπως αφαίρεση των παλαιών σωστά πρώτα;, απεγκατάσταση και τη χρήση καθαρότερων οδηγός pro;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| ye i φρόντισε, όπως εγώ δεν σε ένα σημείο, στη συνέχεια επέστρεψε σε αυτό και διαγράφεται τους. Θα χρησιμοποιηθεί ένα πρόγραμμα που προτείνει η ATI αναζητήσεις σε όλες τις γωνίες και σχισμές για όλα τα σχετικά αρχεία. |
|
| |||
| |||
| Έτσι αυτό έχει μόλις αρχίσει από βιο σαςs update?
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Crashing HELP! | bong | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 8 Νοεμβρίου, 2009 18:09 |
| Όλα τα παιχνίδια συντρίβεται - Βοήθεια παρακαλώ (υπολογιστή τεχνολογίας) | jonia | PC & Console Gaming | 1 | 24η Μαΐου 2009 11:49 |
| Διαρκώς Υπολογιστών συντρίβεται | topxx | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 19 Μαρ 2009 02:18 |
| Ενώ Computer συντρίβεται Gaming | icu222much | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 15 Νοε 2008 07:26 |
| Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται | ken979 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 18 Μαρ 2008 07:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |