![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ooh oko četiri puta ovaj tjedan moj računalo je srušio, dvaput našto težak za prijenos pjevač iz računala na music playeru thingy i dva puta kada sam težak to klada (I'll tip lozinka, pritisnite ENTER onda bi zamrznuti) ja ne znam što bi to moglo biti točno, ali moj ovan je neugodno u prošlosti, a ja ne 100% im vjeruju kako su od strane dućan prodaje ih, iako su bili pregledani kao dobra. sve što može pomoć mene? Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li imate dvije štapići?
| |||
| |||
| To je, meni, zvuči kao CPU kvar. Možete li upload tvoj nestašluk naočale za nas? =) |
|
| |||
| |||
| ok ja uključen ovna i nije bilo razlika, te ga pokušao sa starim štapom RAM-a i još uvijek nema razlike. na taj način JA dont 'misliti svoj ram više. kao i za moju postava: Procesor - Intel Core 2 Duo (2GHz) matična ploča - 4COREDUAL-SATA2 ovan - dva 1GB DDR2 štapići zvuk - Realtek HD audio izlaz video - ATI Radeon HD 2400 PRO (Nedavno sam dobio najnoviji bios za matične ploče i drivera za grafičke kartice) hvala ljudi za vaš unos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sve lijepo i čisto? bilo zeko koji žive u Vašem osnovne jedinice? pokazati im vrata
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| ima arn't bilo golemog komadići prašine ili dlake tamo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi samo nedavno ažurirane vaše grafičke pogonitelje vam reći! Jeste li maknuti starih ispravno prvi?, De-instalirati i koristiti vozač čistač pro?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| vi ja napravio siguran, jer nisam u jednom trenutku a zatim je otišao leđa preko njega te ih izbrisati. ja iskorišten plan predložen od strane ATI koji pretražuje sve kutke za sve datoteke povezane. |
|
| |||
| |||
| Dakle ovo je samo bio počeo od svojeS update?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Pad POMOĆ! | Bong | General Hardware Chat | 10 | 8. studeni 2009 18:09 |
| Sve igre pad sustava - Pomoć molim (računalni teh) | jonia | PC & konzole Igre | 1 | 24. svibanj 2009 11:49 |
| Computer Stalno pad sustava | topxx | General Hardware Chat | 9 | 19. ožujak 2009 02:18 |
| Computer pad sustava Dok Gaming | icu222much | Općenito Software Chat | 9 | 15. studeni 2008 07:26 |
| Moj računalo uspomena pad sustava | ken979 | Općenito Software Chat | 13 | 18. ožujak 2008 07:06 |
| Thread Tools | |
| |