![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| על אוו ארבע פעמים השבוע המחשב שלי התרסק, פעמיים כאשר אתה מנסה להעביר שירים ממחשב נגן מוסיקה thingy ופעמיים כאשר אני מנסה להיכנס זה (אני הקלד את הסיסמה, הקש ENTER ולאחר מכן זה היה קופא) אני לא יודע מה זה יכול להיות בדיוק, אבל RAM שלי כבר מעצבן את העבר אני לא סומך 100% מהם כפי שהם נעשו על ידי החנות למכור אותם למרות שהם היו בדיקה טובה. דבר זה יכול לעזור לי? רוב:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך שני מקלות?
| |||
| |||
| זה, לי, נשמע כמו תקלה CPU. אתה יכול לטעון מפרט העגלה שלך בשבילנו? =) |
|
| |||
| |||
| אני בסדר החליף את איל ולא היה הבדל, וניסה אותו זקן עם מקל של איל ועדיין אין הבדל. אז אני לא חושב RAM שלה כבר. ובאשר ההגדרה שלי: מעבד - Intel Core 2 Duo (2GHz) - האם 4COREDUAL-SATA2 RAM - 1GB DDR2 שני מקלות קול - Realtek HD Audio Output וידיאו - ATI Radeon HD 2400 PRO (אני לא מזמן קיבלתי את ה-BIOS האחרון עבור לוח האם מנהלי ההתקן עבור כרטיס המסך) תודה אנשים עבור הקלט שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל יפה ונקי? כל החיים ארנבות יחידת הבסיס שלך? להראות להם את הדלת
|
| |||
| |||
| שם arn't כל פיסות מסיבית של מוך או אבק שם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה פשוט המעודכנים מנהלי ההתקן שלך אתה אומר! האם להסיר את הישנים כראוי הראשונה?, הסרה באמצעות פרו הנהג מנקה?
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| i ye וידא, כמו שאני לא בנקודה אחת ואז חזר על זה ועל מחיקתם. השתמשתי התוכנית שהציע ATI כי החיפושים בכל nooks ו crannies עבור כל הקבצים הקשורים. |
|
| |||
| |||
| אז זה התחיל רק מאז הביו שלךS עדכון?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |