![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Apie ooh keturis kartus šią savaitę mano kompiuteris sudužo, du kartus bandant perkelti dainas iš kompiuterio į muzikos grotuvas thingy ir du kartus, kai aš mėginu prisijungti prie jo (aš įveskite slaptažodį, paspauskite ENTER, tada ji būtų įšaldyti) Aš nežinau, kas tai galėtų būti tiksliai, bet mano avinas buvo nusibodę praeityje ir aš 100% pasitikėti jais, nes jie buvo pagaminti pagal shop jų, nors jie buvo peržiūrėti, kaip gera. kas gali man padėti? Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite dvi lazdos?
| |||
| |||
| Tai, man atrodo procesoriaus gedimas. Ar galite nusiųsti savo įrangos Specifikacijos už mus? =) |
|
| |||
| |||
| Gerai i ¹ RAM ir nebuvo skirtumo, ir bandė jį senas Stick atminties ir vis tiek jokio skirtumo. tai nemanau, kad jos RAM anymore. ir kaip mano setup: Procesorius - Intel Core 2 Duo (2GHz) plokštės - 4COREDUAL-SATA2 RAM - 1GB DDR2 du lazdos Garsas - Realtek HD Audio Output video - ATI Radeon HD 2.400 PRO (aš neseniai gavau naujausią BIOS plokštė ir tvarkyklės video) Ačiū žmonių for your input. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| visi gražūs ir švarūs? bet Bunnies gyvena jūsų bazinis įrenginys? parodyti jiems duris
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| ten arn't bet masyvi bitai pūkų arba dulkių ten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs neseniai atnaujinome savo vaizdo tvarkyklės pasakyti! Ar galite ištrinti senus tinkamai pirmoji?, Šalinti ir naudoti tvarkyklė siurblys pro?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Aš jums tikrai, kaip aš ne vienas taškas tada grįžo per ją ir ištrinti jas. I used programa siūloma ATI, kad ieško visose kabinos ir crannies visus failus susiję. |
|
| |||
| |||
| Taigi tai prasidėjo tik nuo jūsų biologinios update?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |