![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ooh asi štyrikrát za týždeň v počítači havarovalo, dvakrát, keď sa snažia prenášať skladby z počítača do hudobného prehrávača a Thingy dvakrát, keď sa snažím prihlásiť sa (I'll zadajte heslo, stlačte enter potom by freeze) já nevím, co by to mohlo byť presne, ale moje ram bolo otravné v minulosti, a ja nemám 100% im veriť, pretože boli vykonané obchůdek, aj keď im boli preskúmané tak dobré. všetko, čo mi môže pomoct? Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte dve tyče?
| |||
| |||
| To mi znie ako poruchu CPU. Môžete nahrať vaše amatérske špecifikácie pre nás? =) |
|
| |||
| |||
| ok aj zapnutý barana a tam nebol rozdiel, a snažil sa ju staré drevo ram a stále žiadny rozdiel. takže ja si nemyslím, že už jeho ram. a pokiaľ ide o moje nastavenie: Procesor - Intel Core 2 Duo (2GHz) základná doska - 4CoreDual-SATA2 baran - dve 1GB DDR2 palice zvuk - Realtek HD audio výstup video - ATI Radeon HD 2400 PRO (Nedávno som dostal najnovšie bios na doske a ovládače pre grafickú kartu) Vďaka ľuďom for your input. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pekné a čisté? žiadne zajačikmi žijúci v základnej jednotke? ukázať im dvere
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| arn't tam žiadne masívne kúsky chmýří a prach tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Práve ste nedávno aktualizované grafické ovládače poviete! Páčilo sa vám odstrániť staré správne prvý?, Odinstalaci a použitie ovládača pre čistejšie?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Vy som sa presvedčil, ako som sa na jednom mieste a potom sa vrátil nad ním, a vypúšťa sa. Použil som program navrhol ATI, ktorá vyhľadáva vo všetkých zákutí pre všetky súvisiace súbory. |
|
| |||
| |||
| Tak to má len začal, pretože vaše bioy update?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Computer Crashing HELP! | Bong | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 8.listopadu 2009 18:09 |
| Všetky hry shazovat - Pomôžte prosím (počítačové technológie) | joni | PC a herné konzoly | 1 | 24. máj 2009 11:49 |
| Počítač neustále shazovat | topxx | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 19. marca 2009 02:18 |
| Zatiaľ čo herný počítač burácení | icu222much | Všeobecné Software Chat | 9 | 15. novembra 2008 07:26 |
| Môj počítač pořád shazovat | ken979 | Všeobecné Software Chat | 13 | 18. marca 2008 07:06 |
| Thread Tools | |
| |