![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Оох, око четири пута ове недеље мој рачунар је пала, два пута када покушавате да пребаците песме са рачунара на музички плејер тхингы и два пута када сам покушавајући да га пријавите (И'лл откуцајте лозинку, а затим притисните тастер ЕНТЕР да би се замрзавањем) ја не знам шта би то могло бити тачно, али мој ован је досадна у прошлости и ја не 100% поверења јер су се од продавнице их продају, иако су прегледани као добар. ништа што може да ми помогне? Роб:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли имате два штапићи?
| |||
| |||
| Ово, за мене, звучи као квар процесора. Можете да отпремите Опремити спецификације за нас? =) |
|
| |||
| |||
| Ок пребацио сам РАМ и није било разлике, и покушао је са старим штапа РАМ-а и даље нема разлике. па ја не мислим да је више РАМ-а. као и за моје постављање: Процесор - Интел Цоре 2 Дуо (2ГХз) матична плоча - 4ЦОРЕДУАЛ-САТА2 ован - два 1ГБ ДДР2 штапићи аудио - Реалтек ХД Аудио излаз Видео - АТИ Радеон ХД 2400 Про (Недавно сам добио најновији БИОС за матичну плочу и драјвере за графичке картице) хвала људи за Ваш унос. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| све лепо и чисто? било Бунниес живи у базу? показати им врата
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| арн'т тамо било масовног паперје и комадићи прашине унутра. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недавно сте управо ажурирали управљачке програме графичке вам кажем! Да ли сте уклонили старе исправно прво, демонтажа и? Користећи управљачки програм за чишћење Про?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| И ви се сигурно, јер нисам у једном тренутку а затим је отишао назад преко њега и обрисао их. Користио сам програм предложио је АТИ који претражује све ноокс и цранниес за све фајлове у вези. |
|
| |||
| |||
| Дакле, ово је само почео од свог биогориваС исправка?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар Црасхинг ПОМОЋ! | Бонг | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 8. новембар 2009 18:09 |
| Све игре пад система - Помоћ молим (рачунарски тех) | јониа | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 24 мај 2009 11:49 |
| Цомпутер Стално пад система | топкскс | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 19 март 2009 02:18 |
| Цомпутер пад система Док Гаминг | ицу222муцх | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 15 новембар 2008 07:26 |
| Мој рачунар успомена пад система | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 18 март 2008 07:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |