![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ooh приблизно в чотири рази на цьому тижні моєму комп'ютері стався збій, в два рази при спробі переносу пісень з комп'ютера на музичному програвачі Thingy і в два рази, коли я намагаюся ввійти він (I'll введіть пароль, натисніть Enter тоді було б заморозити) Я не знаю, що вона може бути точно, але й моїй пам'яті були дратує в минулому, і я не 100% довіряти їм, оскільки вони були зроблені в магазині продають їх, хоча вони були розглянуті як добрий. все, що може мені допомогти? Rob:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є дві палиці?
| |||
| |||
| Це для мене звучить як несправність процесора. Ви можете завантажити специфікацію установка для нас? =) |
|
| |||
| |||
| OK Я переключився ОЗУ і не було різниці, і спробувала його стара палиця ОЗУ і до цього часу жодної різниці. тому я не думаю, що своє RAM більше. А що стосується моєї установки: Процесор - Intel Core 2 Duo (2GHz) Материнська плата - 4CoreDual-SATA2 ОЗУ - дві палиці 1Gb DDR2 звук - Realtek HD Audio Output відео - ATI Radeon HD 2400 PRO (Нещодавно я отримав останній BIOS для материнської плати і драйверів для відеокарт) Спасибі людям за Ваші відповіді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| все красиво і чисто? будь-яке кроликах, які проживають у вашому базовому блоці? вказати їм на двері
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| там arn't будь-яких масових пушинки або пил там. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви тільки недавно оновленого графічного драйвера ви говорите! Ви видаліть старий правильним в першу чергу?, Видалення і використанні Driver Cleaner Pro?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, я зробив, тому що я не в одній точці, то повернулася над нею, і видалив їх. Я використовував програму запропонована ATI, яка шукає на всіх кутах і щілинах для всіх файлів, пов'язаних. |
|
| |||
| |||
| Так що це тільки початок з часу Вашого біоS оновлення?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерний збій HELP! | Бонга | Генеральний обладнання чат | 10 | 8 листопада 2009 18:09 |
| Всі ігри гуркіт - Допомога будь ласка (Computer Tech) | jonia | PC & консоль Gaming | 1 | 24 травня 2009 11:49 |
| Комп'ютерні збої постійно | topxx | Генеральний обладнання чат | 9 | 19 березня 2009 02:18 |
| Комп'ютерний збій під час гри | icu222much | General Software чат | 9 | 15 листопада 2008 07:26 |
| Мій комп'ютер постійними збоями | ken979 | General Software чат | 13 | 18 березня 2008 07:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |