![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За щастие днес нищо не изглежда да е наред в моя десктоп! Бях на решаващото сайт и изтеглени памет съветник инструмент doodah и получи това след сканиране: ![]() Сега, ако правилно ме погрешно, но този 4096 ГБ RAM тя ми казва, дънна платка може да побере .. Някой да знае на 1Tb DDR RAM стик за продажба? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, мисля, че balled въз че едно малко ... LOL.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Знаеш ли шега около 1TB стик ... , но сериозно .. Чудя се колко години ще бъде .. Не толкова отдавна, когато баща ми купи PC (първата използвах) на твърдия диск е въпрос на мегабайта - дори не е GB .. Ще проверяват с него - той каза, че е само 1MB, но той може да се шегува, exaggerating или току-що го погрешно ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I DONT Мислиш, че след terabyte стик на RAM е в строителството, ние едва ли 4GB щеки, следващата стъпка е изграждането на голям го в процесор много прилича Cell прави. Това позволява на огромния памет лента така Очаквам с нетърпение да го! |
|
| |||
| |||
| Дай 10 години и ние всички ще се изпълняват TB пръчки от овен гледам гръб до Gb, както правим Mb:) |
|
| |||
| |||
| Тя не може да бъде идеалистичен предни за бъдещето, но ако начинът, по който работи технологията промени или не - ТБ дърва все още е най-вероятно ще бъдат на разположение, всяка година в памет на капацитет за телефон или друго устройство, на практика удвоява ако не и повече -- Не толкова отдавна един 12mb карта би бил "Woah" вече не е на всички нечести да бъде около poncing с 2GB карти там (или повече).
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Excel Печатане - "Out памет. Запазване или Затворете всички отворени файлове или приложения" Грешка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23rd май 2009 г. 01:18 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Може ли безопасно преформатирате празен дял да се възстановят ", която се използва" паметта? | TRUEfrancesca | Windows операционни системи | 2 | 16-то Jan 2008 08:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |