![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Naštěstí dnes se zdá být nic špatného na mé pracovní ploše!
Byl jsem na webových stránkách a rozhodující stáhli paměti poradce nástroj doodah a dostal po tomto testování: ![]() Teď mě správné, pokud špatně, ale to je 4096 Gb RAM, to říká moje deska pojme .. Ví někdo, o 1Tb DDR RAM nalepit na prodej? = D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo, myslím, že až na balled že jeden kousek ... válet se.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
: P haha ..
Víte, že vtip o 1TB hůl ... ale vážně .. Zajímalo by mě, kolik let bude .. Není to tak dávno, kdy můj táta koupil PC (ten první jsem použil) pevného disku byla věc MB - ani GB .. I'll check s ním - on řekl, že je pouze 1 MB, ale může mu být vtip, přehánění nebo zrovna to špatně ..
|
|
|||
|
|||
|
I dont think jeden terabajt dřevo RAM je v dílech jsme jen dostali 4GB hole, další velký krok je budova do procesoru Cell nemá moc rád. To umožňuje obrovskou paměť pásma tak, těším se na to!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dejte jí 10 let a my všichni se běží Tb hole RAM ohlédnutí za Gb jako my Mb:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemusí to být idealističtí přední pro budoucnost, ale v případě, že způsob, kterým se mění technologie funguje, nebo ne - TB hole s největší pravděpodobností bude ještě k dispozici, každý rok na paměťovou kartu o kapacitě telefonu nebo jiného zařízení prakticky na dvojnásobek, ne-li více -- Není to tak dávno jedna karta 12MB by bylo "Woah" dnes není vůbec běžné, aby se o poncing s 2 GB kartou tam (nebo více).