μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Κρίσιμης σημασίας. Η μνήμη "εμπειρογνωμόνων"

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 03:17
Μέλος Ομάδα

Ευτυχώς σήμερα δεν φαίνεται να είναι λάθος στην επιφάνεια εργασίας μου!

Θα ήταν καθοριστικής σημασίας για την ιστοσελίδα και να κατεβάσει τη μνήμη σύμβουλος εργαλείο doodah και πήρε αυτό μετά τη σάρωση:

Τώρα, αν μου σωστό λάθος αλλά thats 4096 GB μνήμης RAM μου λέει μπορεί να χωρέσει μητρική πλακέτα .. Ξέρει κανείς από 1TB DDR RAM stick για πώληση? = D
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 04:44
Συντονιστής Ομάδας

Ναι, νομίζω ότι μέχρι balled σε αυτό λίγο ... γελάω δυνατά.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 09:30
Ομάδα Δωρητών

: P haha ..

Ξέρετε εσείς για ένα αστείο 1TB κολλήσει ... αλλά σοβαρά .. Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα είναι ..

Δεν έχει πολύ καιρό πριν, όταν ο πατέρας μου αγόρασε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (το πρώτο που χρησιμοποίησα) του σκληρού δίσκου ήταν θέμα μεγαμπάιτ - δεν ακόμη και ένα GB .. Θα ελέγχει μαζί του - είπε ότι ήταν μόνο 1MB αλλά μπορεί να είναι πλάκα, ή απλά να υπερβάλλονται έκαναν λάθος ..
Old 22 Δεκ 2008, 15:16
Μέλος Ομάδα

I dont σκέφτονται ένα terabyte ραβδί της μνήμης RAM είναι στα έργα, έχουμε μόλις έχεις 4GB μπαστούνια, το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η κατασκευή σε πολύ όπως επεξεργαστή Cell κάνει. Αυτό επιτρέπει μεγάλο εύρος ζώνης της μνήμης ώστε Ψάχνω να διαβιβάσει αυτό!
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 15:42
Ομάδα Δωρητών

Δώσ 'τα 10 έτη και θα είναι σε λειτουργία όλα τα μπαστούνια TB μνήμη RAM εξετάζοντας εκ των υστέρων, όπως κάνουμε Gb Mb:)
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 13:07
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορεί να είναι η ουτοπία μπροστά για το μέλλον, αλλά αν ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία ή δεν λειτουργεί αλλαγές - TB ράβδοι θα είναι ακόμα πιο πιθανό να είναι διαθέσιμα, κάθε χρόνο, το memory stick χωρητικότητας για ένα τηλέφωνο ή άλλη συσκευή σχεδόν διπλασιάζεται εάν δεν περισσότερα -- Δεν πριν από λίγο καιρό ένα 12mb κάρτα θα ήταν ένα "Woah" σήμερα δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να poncing περίπου με κάρτες εκεί 2GB (ή περισσότερο).
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.