![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ευτυχώς σήμερα δεν φαίνεται να είναι λάθος στην επιφάνεια εργασίας μου! Θα ήταν καθοριστικής σημασίας για την ιστοσελίδα και να κατεβάσει τη μνήμη σύμβουλος εργαλείο doodah και πήρε αυτό μετά τη σάρωση: ![]() Τώρα, αν μου σωστό λάθος αλλά thats 4096 GB μνήμης RAM μου λέει μπορεί να χωρέσει μητρική πλακέτα .. Ξέρει κανείς από 1TB DDR RAM stick για πώληση? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, νομίζω ότι μέχρι balled σε αυτό λίγο ... γελάω δυνατά.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Ξέρετε εσείς για ένα αστείο 1TB κολλήσει ... αλλά σοβαρά .. Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα είναι .. Δεν έχει πολύ καιρό πριν, όταν ο πατέρας μου αγόρασε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (το πρώτο που χρησιμοποίησα) του σκληρού δίσκου ήταν θέμα μεγαμπάιτ - δεν ακόμη και ένα GB .. Θα ελέγχει μαζί του - είπε ότι ήταν μόνο 1MB αλλά μπορεί να είναι πλάκα, ή απλά να υπερβάλλονται έκαναν λάθος .. |
|
| |||
| |||
| I dont σκέφτονται ένα terabyte ραβδί της μνήμης RAM είναι στα έργα, έχουμε μόλις έχεις 4GB μπαστούνια, το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η κατασκευή σε πολύ όπως επεξεργαστή Cell κάνει. Αυτό επιτρέπει μεγάλο εύρος ζώνης της μνήμης ώστε Ψάχνω να διαβιβάσει αυτό! |
|
| |||
| |||
| Δώσ 'τα 10 έτη και θα είναι σε λειτουργία όλα τα μπαστούνια TB μνήμη RAM εξετάζοντας εκ των υστέρων, όπως κάνουμε Gb Mb:) |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορεί να είναι η ουτοπία μπροστά για το μέλλον, αλλά αν ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία ή δεν λειτουργεί αλλαγές - TB ράβδοι θα είναι ακόμα πιο πιθανό να είναι διαθέσιμα, κάθε χρόνο, το memory stick χωρητικότητας για ένα τηλέφωνο ή άλλη συσκευή σχεδόν διπλασιάζεται εάν δεν περισσότερα -- Δεν πριν από λίγο καιρό ένα 12mb κάρτα θα ήταν ένα "Woah" σήμερα δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να poncing περίπου με κάρτες εκεί 2GB (ή περισσότερο). |