manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Presudno. Memorije "stručnjaci"

Reply

Thread Tools
Old 22. prosinca 2008, 03:17
Member Group

Default Presudno. Memorije "stručnjaci"

Srećom, danas ništa ne čini se da je krivo u mom desktopu!

Bio sam na presudan web stranice i preuzeti memorijsku savjetnik alat doodah i dobio ovo nakon skeniranja:

Sad me ispravite ako je krivo, ali taj 4096 Gb RAM-a, kaže ona moja matična ploča može držati .. Bilo tko znati od 1Tb DDR RAM stick za prodaju? = D
Old 22. prosinca 2008, 04:44
Moderator / ica grupe

Yep, mislim da balled se da je jedan malo ... lol.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 22. prosinca 2008, 09:30
Donatorska Grupa

: P haha ..

Znate li vic o 1TB stick ... ali ozbiljno .. Pitam se koliko godina bit će ..

Ne tako davno, kada moj tata kupio PC (prvi sam koristio) hard disk je stvar megabajta - ne ravan GB .. Ja ću provjeriti s njim - rekao je da je samo 1MB, ali je svibanj biti šaljiv, pretjerali ili pravedan je dobio to krivo ..
Old 22. prosinca 2008, 15:16
Member Group

JA dont misliti jedan štap terabyte RAM-a je u radovima, mi smo tek dobili 4GB štapovi, sljedeći veliki korak je zgrada je u dosta sliči Cell procesor radi. To omogućava veliku memorijsku propusnost pa Im 'obličje naprijed to da!
Old 22. prosinca 2008, 15:42
Donatorska Grupa

Dajte joj 10 godine, a mi ćemo svi biti pokrenut Tb štapići RAM tražite natrag na Gb što nam je činiti Mb:)
Old 23. prosinca 2008, 13:07
Donatorska Grupa

On svibanj ne biti ispred idealistički za budućnost, ali ako način na koji tehnologija radi izmjene ili ne - TB štapići najvjerojatnije će i dalje biti na raspolaganju, i svake godine memory stick kapaciteta za telefon ili drugi uređaj praktički dubl ako ne i više -- ne tako davno jedan 12mb kartica bi bila "Woah" sada uopce nije neobično da se o poncing sa 2GB kartica tamo (ili više).

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printanje Excel - "Out of Memory. Spremi Zatvori ili otvoriti datoteke ili bilo koji Aplikacije" Error ruipistola Digital Imaging & Pisači 0 23. svibanj 2009 01:18
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. ashmehta Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 17. lipnja 2008 02:56
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Mogu li sigurno reformatizovati praznu particiju za povraćaj "koristi" memorije? TRUEfrancesca Windows Operating Systems 2 16 siječanj 2008 08:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.