![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Srećom, danas ništa ne čini se da je krivo u mom desktopu! Bio sam na presudan web stranice i preuzeti memorijsku savjetnik alat doodah i dobio ovo nakon skeniranja: ![]() Sad me ispravite ako je krivo, ali taj 4096 Gb RAM-a, kaže ona moja matična ploča može držati .. Bilo tko znati od 1Tb DDR RAM stick za prodaju? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, mislim da balled se da je jedan malo ... lol.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Znate li vic o 1TB stick ... ali ozbiljno .. Pitam se koliko godina bit će .. Ne tako davno, kada moj tata kupio PC (prvi sam koristio) hard disk je stvar megabajta - ne ravan GB .. Ja ću provjeriti s njim - rekao je da je samo 1MB, ali je svibanj biti šaljiv, pretjerali ili pravedan je dobio to krivo ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| JA dont misliti jedan štap terabyte RAM-a je u radovima, mi smo tek dobili 4GB štapovi, sljedeći veliki korak je zgrada je u dosta sliči Cell procesor radi. To omogućava veliku memorijsku propusnost pa Im 'obličje naprijed to da! |
|
| |||
| |||
| Dajte joj 10 godine, a mi ćemo svi biti pokrenut Tb štapići RAM tražite natrag na Gb što nam je činiti Mb:) |
|
| |||
| |||
| On svibanj ne biti ispred idealistički za budućnost, ali ako način na koji tehnologija radi izmjene ili ne - TB štapići najvjerojatnije će i dalje biti na raspolaganju, i svake godine memory stick kapaciteta za telefon ili drugi uređaj praktički dubl ako ne i više -- ne tako davno jedan 12mb kartica bi bila "Woah" sada uopce nije neobično da se o poncing sa 2GB kartica tamo (ili više).
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printanje Excel - "Out of Memory. Spremi Zatvori ili otvoriti datoteke ili bilo koji Aplikacije" Error | ruipistola | Digital Imaging & Pisači | 0 | 23. svibanj 2009 01:18 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 17. lipnja 2008 02:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Mogu li sigurno reformatizovati praznu particiju za povraćaj "koristi" memorije? | TRUEfrancesca | Windows Operating Systems | 2 | 16 siječanj 2008 08:40 |
| Thread Tools | |
| |