kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Fontosságú. A memória "szakértők"

Reply

Téma eszközök
Old December 22, 2008, 03:17
Csoport tagja

Default Fontosságú. A memória "szakértők"

Szerencsére ma semmi nem úgy tűnik, hogy rossz az én asztalon!

Én voltam az a döntő, és a letöltött weboldal a memória Advisor eszköz doodah és van ez a vizsgálat után:

Most, helyes, ha rossz, de amit 4096 Gb RAM azt mondja én alaplap elfér .. Tudja valaki, az 1TB DDR RAM Stick eladó? = D
Old December 22, 2008, 04:44
Moderátor Csoport

Igen, azt hiszem, balled fel, hogy egy kicsit ... hangosan nevet.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old December 22, 2008, 09:30
Donor Group

: P haha ..

Tudja vicc egy 1TB kibír ... de komolyan .. Vajon hány évig lesz ..

Nem is olyan régen, amikor apám vett egy PC-re (az első, én) a merevlemez volt a kérdés, megabyte - nem is GB .. Megnézem vele - azt mondta, hogy csak 1MB de lehet vicc, ami van, vagy csak rossz ..
Old December 22 2008, 15:16
Csoport tagja

I dont think egy terabájt memória kibír van a munka, mi csak most kapta 4Gb pálca, a következő nagy lépés az épületet, hogy a Cell processzor, mint nem. Ez lehetővé teszi a nagy memória sávszélesség így Már alig várom, hogy!
Old December 22, 2008, 15:42
Donor Group

Add meg a 10 évet, és mi minden fut Tb botszékek RAM Visszatekintve Gb Mb, mint mi:)
Old December 23, 2008, 13:07
Donor Group

Lehet, hogy nem idealista első a jövőt, de ha az a mód, ahogyan a technológiai változások, vagy nem működik - TB botszékek továbbra is nagy valószínűséggel elérhető, minden évben a Memory Stick kapacitását a telefon, vagy másik készülék gyakorlatilag megduplázódik, ha nem több -- Nem is olyan régen egy 12mb kártya lett volna egy "Woah" már egyáltalán nem szokatlan, hogy poncing körül 2gb kártya van (vagy több).

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Excel Nyomda - "Out of Memory. Mentése vagy közeli olyan fájlok vagy Alkalmazások" Hiba ruipistola Digital Imaging & Nyomtatók 0 23. május 2009 01:18
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. ashmehta Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 17. június 2008 02:56
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Lehet biztonságosan át egy üres partíciós visszaszerezzék "használt" memória? TRUEfrancesca A Windows operációs rendszerek 2 16. január 2008 08:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.