![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szerencsére ma semmi nem úgy tűnik, hogy rossz az én asztalon! Én voltam az a döntő, és a letöltött weboldal a memória Advisor eszköz doodah és van ez a vizsgálat után: ![]() Most, helyes, ha rossz, de amit 4096 Gb RAM azt mondja én alaplap elfér .. Tudja valaki, az 1TB DDR RAM Stick eladó? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, azt hiszem, balled fel, hogy egy kicsit ... hangosan nevet.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Tudja vicc egy 1TB kibír ... de komolyan .. Vajon hány évig lesz .. Nem is olyan régen, amikor apám vett egy PC-re (az első, én) a merevlemez volt a kérdés, megabyte - nem is GB .. Megnézem vele - azt mondta, hogy csak 1MB de lehet vicc, ami van, vagy csak rossz ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont think egy terabájt memória kibír van a munka, mi csak most kapta 4Gb pálca, a következő nagy lépés az épületet, hogy a Cell processzor, mint nem. Ez lehetővé teszi a nagy memória sávszélesség így Már alig várom, hogy! |
|
| |||
| |||
| Add meg a 10 évet, és mi minden fut Tb botszékek RAM Visszatekintve Gb Mb, mint mi:) |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy nem idealista első a jövőt, de ha az a mód, ahogyan a technológiai változások, vagy nem működik - TB botszékek továbbra is nagy valószínűséggel elérhető, minden évben a Memory Stick kapacitását a telefon, vagy másik készülék gyakorlatilag megduplázódik, ha nem több -- Nem is olyan régen egy 12mb kártya lett volna egy "Woah" már egyáltalán nem szokatlan, hogy poncing körül 2gb kártya van (vagy több).
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Excel Nyomda - "Out of Memory. Mentése vagy közeli olyan fájlok vagy Alkalmazások" Hiba | ruipistola | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 23. május 2009 01:18 |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. | ashmehta | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 17. június 2008 02:56 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Lehet biztonságosan át egy üres partíciós visszaszerezzék "használt" memória? | TRUEfrancesca | A Windows operációs rendszerek | 2 | 16. január 2008 08:40 |
| Téma eszközök | |
| |