פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

חיוני. זיכרון "מומחים"

Reply

שרשרת כלים
Old 22 דצמבר 2008, 03:17
חבר קבוצת

למרבה המזל היום שום דבר לא נראה שולחן העבודה שלי לא בסדר!

הייתי מכרעת על אתר הורדת את הזיכרון ואת היועץ כלי doodah וקיבלתי את זה אחרי סריקה:

כעת לתקן אותי אם טועה אבל thats 4096 GB של RAM זה אומר לי את לוח האם יכול להחזיק .. מישהו יודע של 1Tb DDR-RAM מקל למכירה?? = D
Old 22 דצמבר 2008, 04:44
מנהל קבוצת

כן, אני חושב שזה balled על זה אחד קצת ... לצחוק בקול רם.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 22 דצמבר 2008, 09:30
קבוצת תורמים

: P haha ..

אתה מכיר את הבדיחה על מקל 1TB ... אבל ברצינות .. אני תוהה כמה שנים הוא יהיה ..

לא כל כך מזמן, כאשר אבא שלי קנה מחשב (הראשון נהגתי) את הכונן הקשיח היה עניין של מגה בייטים - אפילו לא של GB .. אני יהיה לבדוק איתו - הוא אמר שזה רק 1MB אך הוא עשוי להיות מתחכם, exaggerating או רק נעשה את זה לא נכון ..
Old 22 דצמבר 2008, 15:16
חבר קבוצת

אני חושב dont מקל terabyte של זיכרון RAM הוא של עובד, יש לנו רק רק צריך 4GB מקלות, השלב הבא הוא המבנה הגדול אותו לתוך מעבד בדומה נייד עושה. זיכרון ענק המאפשר רוחב פס, כך אני מצפה לזה!
Old 22 דצמבר 2008, 15:42
קבוצת תורמים

תן את זה 10 שנים ואנו כל יופעל TB מקלות של רם להסתכל אחורה לעבר GB כפי שאנו עושים Mb:)
Old 23 דצמבר 2008, 13:07
קבוצת תורמים

זה לא יהיו אידיאלים החזית בעתיד, אבל אם את האופן שבו פועל בטכנולוגיה או שינויים לא - TB מקלוני עדיין סביר להניח שיהיה זמין, כל שנה את המקל קיבולת הזיכרון של הטלפון או התקן אחר כמעט זוגות אם לא יותר -- לא לפני זמן רב כל כך של 12mb כרטיס היה א "Woah" עכשיו זה בכלל לא נדיר להיות poncing לגבי כרטיסי 2GB עם שם (או יותר).
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.