![]() |
|
| |||
| |||
| למרבה המזל היום שום דבר לא נראה שולחן העבודה שלי לא בסדר! הייתי מכרעת על אתר הורדת את הזיכרון ואת היועץ כלי doodah וקיבלתי את זה אחרי סריקה: ![]() כעת לתקן אותי אם טועה אבל thats 4096 GB של RAM זה אומר לי את לוח האם יכול להחזיק .. מישהו יודע של 1Tb DDR-RAM מקל למכירה?? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני חושב שזה balled על זה אחד קצת ... לצחוק בקול רם.
|
| |||
| |||
| : P haha .. אתה מכיר את הבדיחה על מקל 1TB ... אבל ברצינות .. אני תוהה כמה שנים הוא יהיה .. לא כל כך מזמן, כאשר אבא שלי קנה מחשב (הראשון נהגתי) את הכונן הקשיח היה עניין של מגה בייטים - אפילו לא של GB .. אני יהיה לבדוק איתו - הוא אמר שזה רק 1MB אך הוא עשוי להיות מתחכם, exaggerating או רק נעשה את זה לא נכון .. |
|
| |||
| |||
| אני חושב dont מקל terabyte של זיכרון RAM הוא של עובד, יש לנו רק רק צריך 4GB מקלות, השלב הבא הוא המבנה הגדול אותו לתוך מעבד בדומה נייד עושה. זיכרון ענק המאפשר רוחב פס, כך אני מצפה לזה! |
|
| |||
| |||
| תן את זה 10 שנים ואנו כל יופעל TB מקלות של רם להסתכל אחורה לעבר GB כפי שאנו עושים Mb:) |
|
| |||
| |||
| זה לא יהיו אידיאלים החזית בעתיד, אבל אם את האופן שבו פועל בטכנולוגיה או שינויים לא - TB מקלוני עדיין סביר להניח שיהיה זמין, כל שנה את המקל קיבולת הזיכרון של הטלפון או התקן אחר כמעט זוגות אם לא יותר -- לא לפני זמן רב כל כך של 12mb כרטיס היה א "Woah" עכשיו זה בכלל לא נדיר להיות poncing לגבי כרטיסי 2GB עם שם (או יותר). |