![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Laimei, šiandien niekas, atrodo, yra neteisinga mano darbastalio! Buvau labai tinklalapyje ir atsisiųsti atminties patarėjas įrankis doodah ir gavo tai po scan: ![]() Dabar pataisyti mane jei neteisingai, bet thats 4.096 Gb RAM, jis sako mano plokštę galima laikyti .. Žinote apie 1TB DDR RAM Stick parduoti? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, manau, kad balled ant tiek, kad viena ... garsiai juoktis.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Žinai anekdotą apie 1TB Stick ... bet rimtai .. Įdomu, kiek metų jis bus .. Ne taip seniai, kai mano tėtis nupirko PC (pirmas aš) kietasis diskas buvo megabaitų dalykas - net GB .. I'll patikrinti su juo, - sakė jis tai buvo tik 1 MB, bet jis gali būti juokauja, exaggerating arba tiesiog got it wrong ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont think terabaitą Stick atminties yra darbų, mes ką tik gavome 4Gb lazdos, šalia yra didelis žingsnis kuriant ją, panašiai kaip Cell procesorius yra. Tai leidžia daug atminties pralaida, kad aš laukiu, kad! |
|
| |||
| |||
| Suteikite jam 10 metų, ir mes visi bus rodomi Tb lazdos RAM Prisiminus Gb kaip mes MB:) |
|
| |||
| |||
| Ji negali būti idealistinis visą ateitį, bet jei kokiu būdu technologija darbų pakeitimų, ar ne - tuberkuliozės lazdeles vis tiek greičiausiai bus įmanoma, kiekvienais metais Memory Stick gebėjimus telefonu arba kitu prietaisu beveik dvigubai didesnis, jei ne daugiau -- ne taip seniai 12MB kortelė būtų buvę "Woah" dabar ne visi turi būti Nedažni poncing apie su 2gb kortele ten (ar daugiau).
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 23, 2009 01:18 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Galiu saugiai performatuoti TUŠČIAS disko susigrąžinti "naudoti" atminties? | TRUEfrancesca | Windows "operacinės sistemos | 2 | 16 sausis 2008 08:40 |
| Temos įrankiai | |
| |