![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Na szczęście dzisiaj nie wydaje się być złe w moim pulpicie! Byłem na stronie i ściągnąć kluczowe pamięci doradca narzędzie doodah i dostał tego po skanowania: ![]() Teraz mnie poprawić, jeśli źle, ale thats 4096 GB pamięci RAM to mówi moja płyta główna może pomieścić .. Ktoś wie o 1 TB pamięci RAM DDR trzymać na sprzedaż? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, myślę, że na balled że jeden trochę ... lol.
|
| |||
| |||
| : P haha .. Wiesz, że żart o 1 TB trzymać ... ale poważnie .. Ciekawe, ile lat będzie .. Nie tak dawno temu, kiedy mój tata kupił PC (pierwszy użyłem) dysk twardy był kwestią megabajtów - nawet GB .. I'll check z nim - rzekł dopiero 1MB, ale może on być joking, wyolbrzymiania i just got it wrong ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I dont think jeden drążek terabajtów pamięci RAM znajduje się w prace, mamy tylko dostał 4 Gb paluszków, kolejnym dużym krokiem jest budowanie go w procesor działa podobnie jak komórki. To pozwala na ogromne pamięci so I'm looking forward to that! |
|
| |||
| |||
| Daj to 10 lat, a my wszyscy być uruchomiony Tb kije RAM patrząc wstecz na Gb jak zrobić Mb:) |
|
| |||
| |||
| Nie może być idealistyczne przodu na przyszłość, ale jeśli w jaki sposób zmiany technologii lub nie - TB sticks będzie najprawdopodobniej w dalszym ciągu są dostępne, każdego roku Memory Stick zdolności do telefonu lub innego urządzenia praktycznie podwaja, jeśli nie więcej -- Nie tak dawno jeden 12mb karty byłoby "Woah" teraz nie jest w ogóle niezbyt często się poncing o 2GB z karty tam (lub więcej).
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |